SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
bilgisayar başından ayrılamıyorum..
-
Bu ileti silindi! -
kurumda çalışan arkadaşlar haber yok mu
-
Mülakatlar ortalama kaç dakika sürüyordu arkadaşlar?
-
Bir sıkıntı çöktü ki içime,hayır olsun inş
-
@satrab aynı bana da:cartwheel_tone1:
-
Geçen alımın konusuna baya göz gezdirdim de,açıklanacağı gün pek çok kişiye duyum gitmiş zaten "bugün açıklanacak" diye.. Listeler gelip de yayın için hazırlanmaya başlasa aynı şekilde sızardı diye düşünüyorum.. Zaten bi hareketlilik olsa pareto da paylaşırdı,bugünden umudu keselim derim
-
Bugün açıklanır umudum vardı ama kurum içinden hiç ses yok. Hayırlısı bakalım .
-
acaba başkan iş günü olarak mı bir hafta dedi komplo teorileri mode on
-
yalnız bizim tivitır'dan da hatırlatmamız gerekmez mi?
-
Bu ileti silindi! -
Yarın gelmez ise Perşembe günü mesai sonrası demiştim, bakalım arkadaşlar yarın kritik gün açıklansa da buralar hep bayram olsa:) 400 İİBF'li kardeşimizin mutluluğu tercihini yap! ın mutluluğu :))) Sizlerden ricam kazanınca buraları unutmayın bir önceki promosyon facebook'ta o kadar süreci götürürken kazandıkları gibi kayboldular. Sizlerden yeni promosyonlarda açılan sınavlar için yorumlar bekliyoruz.
-
Burası çok sessiz,herkes biri yazsa diye mi bekliyor acaba:)
-
Bu ileti silindi! -
@hayatım-sınav hiç haber gelmiyor ki kimseye,listeler gelip de yayına hazırlansa kesin sızmaya başlardı.. Başkan keşke 1 hafta demeseydi,en azından az buçuk ders çalışıp arada bir bakıyorduk gelişme var mı diye,şimdiyse sadece bekliyoruz hiçbirşey çalışılmıyor
-
Bu ileti silindi! -
@hayatım-sınav kardesim bu hafta tamam bu is insallah. Zaten gecen hafta gorustugumde de bildirmistim son asamada oldugunu. Sn. Bağlı nin aciklamasi da cilek oldu ustune. Insallah bu hafta aciklanacaktir. Simdi acip sordak baskan dedi ya zaten gibi bir yanit aliriz. Cumayi beklemek lazim en azindan.
-
.........................
-
yahu yapmayın ne cuması? sgk başkanı geçen salı, en geç 1 hafta demedi mi? ben bu ifadeden bugün açıklanmasının bile çok geç olduğunu anlıyorum.
-
@vedatmilorunken aynen öyle. yani koskoca başkan bunu söylememiş gibi düşünülmemeli.