2018 Guy Alımı
-
@veblenist haklısınız hocam.motivasyonu düşürmemek lazım.eninde sonunda gülecegiz insaallah
-
@haydarr var. Haftaici kurum sinavi yapilmiyor. Kpss oncesi tek bos tarih 14 temmuz.
-
Guy ilani gelmedikce dolar artiyor farkinda degiller guy ilani gelsin dolar 2.50 olacak
-
@genclerbirlikli neden 1383 benimde bir fikrim yok. Hani o sayiyinin oldugu biside olmadi hayatimda ama belkide bu bi isarettir:) 1383×2 yada 3 olsa mukemmel olur.
-
@deuiibf2016 138 Şüpheli Diğer Alacaklar Hesabı Olabilirmi ? 3 de alt hesap Naci Ağbal'dan alacaklar.
-
Başlıktan bildirim geldikçe umudunu yitirmeyenler ️
-
@veblenist hocam elimden geldiği kadar kuyruğu dik tutmaya gayret ediyorum da papatya falı gibiyim inanki 2 gün motive 3.gün iptal yine kpss ye odaklanmaktan çare yok inşAllah @gökyeleli haklı çıkarda ay sonu yüzümüz güler..
-
@bad1905 inşallah hocam. Sıkıntılı süreç. Umarım herkes emeğinin karşılığını alır.
-
Memurlarda Naci ağbalin öğretmenlerle ilgili bi açıklaması var onun altına yorum atmayı unutmayın.
-
@enki 138 borclu 2000
-
@duymhuyguy yeterki yapmak istesinler yaparlar bence
-
@emre1910 Hocam kurumda çalışanların hiçbir şeyden haberleri yok emin olun.
-
@veblenist tamam sence ne yapalım mesela evde nasil duralım saatlerce issiz gucsuz?Atanmamiz en iyi sartlarda 2019 yılı
-
Gel artık beeeee gelll delirdim yeterrrrrrr be
-
@mbguy bizimkisi bir umuttu :)) haklısın kimsenn birsey bildigi yok
-
Bu başlık açılalı 7 ay ve 7000 küsür ileti.. Hepsini okumuşumdur. 2500 lerdeyken birisi 2800 olunca ilan gelecek demişti :)) Bende 8000 de gelcek diyorum bakalım mayıs sonu güldürür umarım yüzümüzü
-
@hickskaldor Hepimizin en çok okuduğu post İş Maliye'de bence
-
Bir gece ansızın gelecek
-
@hickskaldor yanlis hatirlamiyorsam gecen yil 10000i gormustuk
-
Gib nın sitesinde sınav duyuruları sayfası birkaç saattir hata veriyor heralde guy ilanını yüklerken bir sıkıntı oluştu