iŞKUR'da yayımlanan ilanlarla ilgili Sorularınızı paylaşın!
-
Tercihini Yap Hakkında : Yaklaşık 5 ay önce kurduğumuz sitemizde insanların kamu ve özel sektör mesleklerine yönelirken doğru tercihte bulunmaları, mesleklerle ilgili bilgi sahibi olmadan çalışma hayatına başlamamaları ve mesleklerle ilgili ön başvuru sırasında karşılaştıkları sorunları gidermek adına çalışmalar yapıyoruz. Aşağıda yer alan link üzerinden, işkur'da yer alan mesleklerle ilgili başvuru sırasında karşılaştığınız şeyleri bize sorabilirsiniz.
Unutmadan, her şeye ve herkese rağmen Tercihini Yap!'mak senin elinde.
-
iyi günler merhaba, ben iş ilanlarınızı gördüm fakat nasıl başvuru yapmam gerektiğini anlayamadım . yardımcı olabilir misiz ?
-
@melek Merhaba hocam, işkur'un resmi internet sitesinde kayıt işlemini gerçekleştirmeniz gerekmektedir. http://www.iskur.gov.tr/tr-tr/isarayan/kayit.aspx bu link üzerinden bu işlemi yapabilirsiniz.
-
merhaba ben iş ilanınızı inceledim ama başvuru yapamıyorum mesleğiniz uygun değildir butonu cıkıyor
-
@elif.yilmaz55 hocam hangisi için söylemiştiniz. Belli bölüm mezunları mı alıyor tekrardan bizde kontrol edelim. Oldukça çok ilan paylaştık bu ara tekrar kontrol edelim.
-
@Antimülakat gümüşhane 3 tane büro memuru alıyormus o ilan da sadece en az ilkokul olma sartı aranıyor ona bır turlu basvurumu kabul etmıyor neden anlamadm yardımcı olursanız cok sevınırm
-
http://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanDetay.aspx?uiID=00003545657&isyeriTuru=Kamuv bu ilana basvru yapamıyrm
-
@elif.yilmaz55 iskura başvurunuzu yaptiysaniz, ilan linkinin altında başvuru için bir link geliyor, oradan yapabilirsiniz.
-
ben o şekilde yapıyrum ama meslek bigisinin uyuşmadığı hatasını veriyor
-
tercihiniyap.net/tubitak-personel-alimi/ burdaki ilanlara nasıl başvuru yapabilirim?
-
@gamze-eylül önce iskura üye olun. Daha sonra profil oluşturmanız gerekiyor. Özgeçmişten başlayarak bütün önünüze gelenleri doldurun. En son ilan metninin altında link var oradan başvuru yapabilirsiniz.
-
Merhaba ben sandikli temizlik iscisi ilanina basvurdum yalniz yasadigim il farkli kura icin afyona gitmeli miyim bu bir sorun teskil edermi
-
@feyz61 hocam kura çekiminde orada olmanız gerekeceğini düşünüyorum. En.azından çalışacağıniz kişileri görmek adına. Ama listeye kesin girerseniz gidin, boş yere masraf olmasın.