TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

iŞKUR'da yayımlanan ilanlarla ilgili Sorularınızı paylaşın!

KPSS LİSE
    i̇şkur ilan kamu sektörü özel sektör soru paylaşımı
    6
    13
    8554
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • Antimülakat
      Antimülakat Son düzenleyen:

Tercihini Yap Hakkında : Yaklaşık 5 ay önce kurduğumuz sitemizde insanların kamu ve özel sektör mesleklerine yönelirken doğru tercihte bulunmaları, mesleklerle ilgili bilgi sahibi olmadan çalışma hayatına başlamamaları ve mesleklerle ilgili ön başvuru sırasında karşılaştıkları sorunları gidermek adına çalışmalar yapıyoruz. Aşağıda yer alan link üzerinden, işkur'da yer alan mesleklerle ilgili başvuru sırasında karşılaştığınız şeyleri bize sorabilirsiniz.

Unutmadan, her şeye ve herkese rağmen Tercihini Yap!'mak senin elinde.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
      • M
        melek Son düzenleyen:

iyi günler merhaba, ben iş ilanlarınızı gördüm fakat nasıl başvuru yapmam gerektiğini anlayamadım . yardımcı olabilir misiz ?

P 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • P
          Phoenix @melek Son düzenleyen:

@melek Merhaba hocam, işkur'un resmi internet sitesinde kayıt işlemini gerçekleştirmeniz gerekmektedir. http://www.iskur.gov.tr/tr-tr/isarayan/kayit.aspx bu link üzerinden bu işlemi yapabilirsiniz.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • E
            elif.yilmaz55 Son düzenleyen:

merhaba ben iş ilanınızı inceledim ama başvuru yapamıyorum mesleğiniz uygun değildir butonu cıkıyor

Antimülakat 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • Antimülakat
              Antimülakat @elif.yilmaz55 Son düzenleyen:

@elif.yilmaz55 hocam hangisi için söylemiştiniz. Belli bölüm mezunları mı alıyor tekrardan bizde kontrol edelim. Oldukça çok ilan paylaştık bu ara tekrar kontrol edelim.

E 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • E
                elif.yilmaz55 @Antimülakat Son düzenleyen:

@Antimülakat gümüşhane 3 tane büro memuru alıyormus o ilan da sadece en az ilkokul olma sartı aranıyor ona bır turlu basvurumu kabul etmıyor neden anlamadm yardımcı olursanız cok sevınırm

E Antimülakat 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • E
                  elif.yilmaz55 @elif.yilmaz55 Son düzenleyen:

http://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanDetay.aspx?uiID=00003545657&isyeriTuru=Kamuv bu ilana basvru yapamıyrm

• Antimülakat
                    Antimülakat @elif.yilmaz55 Son düzenleyen:

@elif.yilmaz55 iskura başvurunuzu yaptiysaniz, ilan linkinin altında başvuru için bir link geliyor, oradan yapabilirsiniz.

• E
                      elif.yilmaz55 Son düzenleyen:

ben o şekilde yapıyrum ama meslek bigisinin uyuşmadığı hatasını veriyor

• G
                        gamze eylül Son düzenleyen:

tercihiniyap.net/tubitak-personel-alimi/ burdaki ilanlara nasıl başvuru yapabilirim?

• Antimülakat
                          Antimülakat @gamze eylül Son düzenleyen:

@gamze-eylül önce iskura üye olun. Daha sonra profil oluşturmanız gerekiyor. Özgeçmişten başlayarak bütün önünüze gelenleri doldurun. En son ilan metninin altında link var oradan başvuru yapabilirsiniz.

• F
                            feyz61 Son düzenleyen:

Merhaba ben sandikli temizlik iscisi ilanina basvurdum yalniz yasadigim il farkli kura icin afyona gitmeli miyim bu bir sorun teskil edermi

• Antimülakat
                              Antimülakat @feyz61 Son düzenleyen:

@feyz61 hocam kura çekiminde orada olmanız gerekeceğini düşünüyorum. En.azından çalışacağıniz kişileri görmek adına. Ama listeye kesin girerseniz gidin, boş yere masraf olmasın.

• 1 / 1
                              • İlk ileti
                                Son ileti