TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

Vakıf Katılım Bankası A.Ş Müfettiş Yard.

KPSS A
    115
    1226
    412481
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • bjk34
      bjk34 @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@m.ali mail at istersen ama bana bilgi vermediler sadece gonderdigimiz mail ve 240 soru 2 oturum bilgisini verdiler

? 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • ?
        Eski Kullanıcı @bjk34 Son düzenleyen:

@bjk34 teşekkür ederim

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • JBSay
          JBSay @ucanizmirli Son düzenleyen:

@ucanizmirli hocam internet bankacılığın varsa oradan ıban a eft yapabilirsin. Sordum bu şekilde yapıp ekran görüntüsü alsak yeterli. Maaş müşterisi olduğun banka varsa eft ücreti alınmıyor.

ucanizmirli 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • ucanizmirli
            ucanizmirli Yasaklı @JBSay Son düzenleyen: ucanizmirli

@JBSay sağolasın hocam kendi şubelerine gittim ordan aldılar

bjk34 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • ucanizmirli
              ucanizmirli Yasaklı Son düzenleyen:

Bu arada arkadaşlar sınava gireceğimiz salon numarası sıra numarası fln yazıyo mu ben mi göremedim

• erhankpss
                erhankpss Son düzenleyen:

sınav ücretinin yatırılabileceği son gün bile belli değil.

cuma parayı yatırıp cumartesi sınava girebiliyor muyuz hiçbir şey belli değil

? 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • cemcantal
                  cemcantal Son düzenleyen:

Sınav 2 oturum olur sabahtan 10:00-12:00 (gy-gk&ing) 14:00-16:00 (alan) şeklinde olur heralde arkadaşlar değil mı ?

• ?
                    Eski Kullanıcı @erhankpss Son düzenleyen: Eski Kullanıcı

@erhankpss hocam söylediğiniz gibi tarih belirtilmemis eger baska bir yerden oncelikli olarak sonuc bekliyorsaniz mesela halk bank veya sgk uzmanlik gibi cuma gunune kadar bekleyip parayi oyle yatırmak daha mantıklı. Para bankanin ortak hesabina yattığı icin mufettislik icin gibi sinav girisi icin gibi bir ibare dekontta dahi anladigim kadariyla olmayacak. Vakifbank müfettişlik icin para yatirdigimizda bu ibareler yer aliyor.
                    Benim sonuc bekledigim yerler oldugu icin ustelik calismalarim iyi giderse son gunu bekleyerek cuma gunu yatiricam parayi.

• bjk34
                      bjk34 @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@kalemiye ayrica kac alim olacak orasida tam bir muamma. Vakifbank bile mufettis alimi icin 40 civari bir alim bekleniyor ki o kadar subesi vs var. Vakif Katilim icin heralde 10 filandir:)

I 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                      • bjk34
                        bjk34 @ucanizmirli Son düzenleyen:

@ucanizmirli vakifkatilima gittin sinav parasi icin almadilar mi?

ucanizmirli 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                        • erhankpss
                          erhankpss Son düzenleyen: erhankpss

.düzenleme.

• ucanizmirli
                            ucanizmirli Yasaklı @bjk34 Son düzenleyen:

@bjk34 almadılar mı yazmışım özür dilerim aldılar olacak o 🙂

• I
                              iyimser16 Son düzenleyen:

Arkadaşlar parayı normal vakıfbank atm"sinden yatrsak oluyor mu ve atm"den yatırırken bi işlem ücreti vs kesiyorlar mı? Normal vakıfbank şubesinden yatırdığımıda eft üCreti işlem ücreti vs kesiyorlar mı?

• I
                                iyimser16 @bjk34 Son düzenleyen:

@bjk34 hocam kariyer.netten takip ettiğimde bunların iş ilanları açıktı şimdi reklamlar, alım sınavları fln bi atağa kalkıyor gibiler, belkide diğer pozisyonlarada alımlarını bu sınav üstüneden yapacaklar(veya çoğunluğunu) şayet şube sayılarını artırmaya karar verdilerse

bjk34 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                • K
                                  kaptanbarbarossa Son düzenleyen:

selam arkadaşlar kafam takılan bir konu var yardımcı olursanız sevinirim.Henüz başvuru parasını yatırmadım çünkü ne soru sayısı,ne başarı kriteri,ne sınav konuları tam olarak belirtilmemiş ve doğru düzgün sınav giriş belgesi bile yok bu sınavın numaradan olma ihtimali kafamı kurcalıyor çünkü daha önce de şubeler açılırken de ne ilan verdiler ne sınav açtılar piyasadan davetiye,mail ile personel aldılar oldu bitti şimdi acaba müfettişlikte de bana böyle olur gibi geliyor.Başvurmaya değer mi acaba yaa çok kararsızım

B I 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                  • cemcantal
                                    cemcantal Son düzenleyen:

Arkadaşlar ben herkesin kafasına takılan soru sayısı , İngilizce barajı , konular vb şeyler hakkında kapsamlı bir mail insan kaynaklarına attım ama hala dönüş olmadı isterseniz sizde atın bir baskı oluşturalım ve belki açıklama yaparlar
                                    ik@vakifkatilim.com.tr

• bjk34
                                      bjk34 @cemcantal Son düzenleyen:

@cemcantal bende atmistim sinav davet gunu cevap olarak herkese 2.kez atilan maili attilar daha sonra aradim insan kaynaklarini bir hanimefendiyle konustuk insan kaynaklarindan bana tek soyledigi 240 soru 2 oturum oldu ek bilgi olarak. Baska hicbirseye cevap veremeyiz attigimiz mail kadariyla bilgi verebiliyoruz sadece dediler. Bende sormustum baraji soru dagiliminin nasil oldugunu hangi dersten hangi konulardan sorumlu oldugumizu ama hicbirine cevap alamadim.

cemcantal 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                      • bjk34
                                        bjk34 @iyimser16 Son düzenleyen:

@iyimser16 insallah hocam bakalim hakkimizda hayirlisi olsun

• B
                                          bestof92 @kaptanbarbarossa Son düzenleyen:

@kaptanbarbarossa kardeşim ben de senin gibi karasizim sınava ilişkin bilgiler belki netleşir diye perşembe gününe kadar bekleyip öyle karar vericem birçok bilinmezligin olması benim de aklımda soru işaretleri oluşturdu ancak iyimser16 arkadaşın dediği gibi banka diğer personel alımlarını da bu sınav üzerinden yurutebilir kuruluş aşamasını kolay geçebilmek için katılım bankası kökenli işi bilen kişilere yöneldiler ve birçok personeli davetle seçtiler ama müfettiş yardımcılığı için kendileri eğitim verip yetiştirmek zorunda ama sınav barajının belli olmaması ve alınacak personel sayısının belli olmaması bende de alınacak kişilerin önceden belli olabileceği hissini uyandırdı.

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                          • I
                                            iyimser16 @kaptanbarbarossa Son düzenleyen:

@kaptanbarbarossa kardeşim sen başvur koca banka bizim o paralara tennezül bile etmez devede kulak bile değil, üstelik öyle bi niyetleri olsa kadın erkek il vs seçmeden herkese davet gönderirlerdi, davet edilen kadar edilmeyen var sınava, bunlar sınavı devlet bankası mantığında değilde daha çok özel sektör özel banka mantığında yapıyorlar, ben Bi denetim firmasının sınavına girdiğimde hiç bişey belli değildi adamlar kimliğe bile bakmadılar, kez yapı kredinin müfettişlik sınavı fln öyleydi, tabi tercih senin ama girmekte fayda var gbi geliyor bana

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 6
                                            • 7
                                            • 8
                                            • 9
                                            • 10
                                            • 61
                                            • 62
                                            • 8 / 62
                                            • İlk ileti