Maliye Bakanı Naci Ağbal'dan Ayrılık Sinyali
-
@terkiphatasi issizlik nasil eriyecek.Bimde kasiyerlik düşünüyosan orası ayrı.Ha birde lcwda satış danısmanlığı 1600 lira +yemek git hemen başvur
-
@terkiphatasi Terkip hatası yapmayın lütfen
-
@terkiphatasi ne geziyorsun o zaman burda sen zaten her başlıkta milletin damarına basıyon buraya yazmıyorum ama seni nasıl andığımı tahmin ediyorsundur.
-
Siyasette bu kadar sevilmeyen birini kim neden tutar anlamak mümkün değil.
-
@ua1905, içinde söyledi: Maliye Bakanı Naci Ağbal'dan Ayrılık Sinyali
@terkiphatasi ne geziyorsun o zaman burda sen zaten her başlıkta milletin damarına basıyon buraya yazmıyorum ama seni nasıl andığımı tahmin ediyorsundur.
Bilmukabele
-
@terkiphatasi sen guy mülakat başlığınıda karıştırmış orda engel de yemiştim senin yüzünden aynı provokosyana devam ediyorsun. yöneticilerden ortamı provoveke etmene izin vermemelerini beklerdim
-
Bakanlığın bize yaşattığı şu süreçte nasıl bir mantık bulunabilir ki... İlan vermek zorunda. Kamunun her ayağında istihdam olmadan hizmet nasıl yürüyecek. Her bakanlık alımlarını yaparken Maliye Bakanlığı sürüncemede bırakıyor. Böyle bir hakkı yok. O boş kadrolar, sınavla doldurulması gerekiyor ve o sınavlara da dileğen hazırlanıyor. Hazırlanmak bizim secimimiz ama bakanlığın ilan vermeme gibi bir seçimi yok. Kimsenin tapusunda değil bu kadrolar. Eksik olan kadro sayısı her sene en az bini bulduysa veya 500 ya da daha az, bu kadrolar için ilan vermek zorunda diğer kurumlar gibi. Resmen şu süreçte mantıklı bir şey bulmaya çalışmış arkadaş, çok saçma gerçekten böyle rahatlatiyorsaniz kendinizi..
-
Ekonomi yönetimi aynen devam. Umutlar suya düştü
-
naci ağbal gg oldu
-
Vekil adayı oldu mu sayın Bakan Bey. Ben ismini göremedim sanki?
-
@antimülakat Olmadı hocam muhtemelen yine bakan
-
@luthor BELLİ OLMAZ. Siyaset her zaman süprizlere açıktır.
-
@luthor tekrar kabinede olacağı konuşuluyor
-
@antimülakat Hocam devam edecek gibi duruyor ama bakalım
-
Devam edecekmiş diye duydum inş yanlış çıkar ama görüntü de onu gösteriyor
-
@fernando-reges hem personel alımı bekleyen adaylar için hem de ülkemiz ekonomisi için üzücü bir duyum. İnşallah yanlış çıkar ama çok uzak bir ihtimal değil kimse talip olmuyor.
-
Öfff inşallah olmaz, olmamalı.
-
@aliveli Yarın açıklanıyormuş hocam hayırlısı olsun
-
@fernando-reges hocam duyum doğru bende benzer bir şeye rastladım sayın bakan görevine devam ediyor..
-
Ben şahsen ofislerden birine verilecek gibi hissediyorum. Bakanların çoğunu yenilemek istiyor cumhurbaşkanı bence