2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
Pişmanlık ve Islahtan yararlanan mükellefler kesilecek vergi Ziyaı ve hapis cezasından kurtulur. Ancak yapılan eylem usulsüzlük cezası gerektiriyorsa usulsüzlük cezası kesilir ve tahsili yapılır.
-
İhale hukukun dan soru geliyor mu arkadaşlar. Kutluay Kararlı hoca paylaşım da bulunmuş
-
@kaiser34 ihale idarenin içinde gelebilir
-
@kaiser34 ne paylaşmış hocam?
-
Hocam yalnız bazı kurallar tarih itibariyle henüz değişmedi. Mesela milletvekili sayısı sınav tarihi itibariyle 550 değil mi ? Bir diğeri milletvekili seçilme yaşı halen daha 25 değil mi? Çünkü benim hatırladığım bu maddelerin yürürlüğe girmesi için seçimin yapılmış olması gerekiyor. Seçim henüz yapılmadığından eski maddeler yürürlükte bulunuyor.
-
@paca08 seçim takviminin başladığı tarihte yürürlüğe girecek diye biliyorum hocam ama daha iyi bilen biri varsa aydınlatsın
-
@attila-the-hun https://yadi.sk/i/rFbn2ayA3WNLum buyur kardeşim faydası olur umarım
-
Arkadaşlar siz bilirsiniz tabi de ihalenin bu kadar çok üstüne düşmeye gerek yok bence. O notta paylaşılan sorular hakimlikte bile gelmiyor artık basit basit soruyorlar sayıştayda geleceğini hiç sanmıyorum
-
@paca08, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Hocam yalnız bazı kurallar tarih itibariyle henüz değişmedi. Mesela milletvekili sayısı sınav tarihi itibariyle 550 değil mi ? Bir diğeri milletvekili seçilme yaşı halen daha 25 değil mi? Çünkü benim hatırladığım bu maddelerin yürürlüğe girmesi için seçimin yapılmış olması gerekiyor. Seçim henüz yapılmadığından eski maddeler yürürlükte bulunuyor.
Secim takvimi basladigi an yururluge girecekler arasinda bu dediklerin
-
@kaiser34 hocam kamu ihale kurumu tarihinde bu kadar ihale sorusu yok. ne yapmış bu adam böyle
-
@kaiser34 hocam bu sınava daha önce kazanan arkadaşlara gösterdim. gereksiz dediler. hoca biraz gösteriş yapmış sanki
-
@attila-the-hun herkes kendi rantı peşinde biz garipler de cabalasın aman buradan soru gelir mi aman bunu sorarlar mı die
-
Arkadaşlar sınavda yanlış doğruyu götürüyo mu?
-
@metehan yok hocam götürmüyor sınırsız o piti piti
-
@terkiphatasi kanun da 600 ve 18 o yüzden geçerli
-
@toranj mevcut kanunda mv yaşı 18 , mb sayısı 600. hsk ve anayasa mah. üye sayıları değişti . diğer değişen hüküm de bağımsız ve tarafsız mah. hükmü.
-
@maxmin sağol
-
@aslan-reyiz abi sen nasıl bişeysin ben de dedim ki keşke bi not bulsam gönderdiğin gibi. Allah razı olsun. babam bile aramış internette not veya yazı şeklinde :() ALLAH RAMAZAN HÜRMETİNE BU GRUPTAKİ KARDEŞLERİMİZ HAKKINDA EN HAYIRLI NETİCEYİ VERSİN. AMIN
-
@aaffana, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@aslan-reyiz abi sen nasıl bişeysin ben de dedim ki keşke bi not bulsam gönderdiğin gibi. Allah razı olsun. babam bile aramış internette not veya yazı şeklinde :() ALLAH RAMAZAN HÜRMETİNE BU GRUPTAKİ KARDEŞLERİMİZ HAKKINDA EN HAYIRLI NETİCEYİ VERSİN. AMIN
Eyvallah kardeşim başarılar
-
Arkadaşlar sorular sayıştay denetçiliği sınavı soruları o kadar zor olmuyor. Kendinizi üzmeyin. Allah vermiyorsa vardır bi bildiği.. ancak şundan eminim ki bazı insanların hesabı çetin geçecek Huzur-u Ekberde.