2018 Guy Alımı
-
-
@James-Buchanan Hocam bu açıklama yapılalı 4 ay falan oluyor diye hatırlıyorum yalan olmasın ama. Baya bi geçti yani bu açıklama yapılalı.
-
@manu1905 ben o zaman askerdeydim. o yüzden haberim olmadı.
-
Pazartesi günü toplu halde Ak Parti Bayburt İl Merkezini aramaya ne dersiniz? Bakan çalışmaları oradan yürütüyordur diye düşünüyorum. Doğrudan dikkat çekeriz hatta bıktırıcı olursak olay bakanın kulağına kesinlikle gider.
-
Hayvandan farkimiz kalmadi. Bizi aşagiliyorlar su an. Sen o kadar emek çek geceni gunduzune kat sonra bi de yalvar kendini rezil etki aciyip 3 5 kisi alsinlar herkesin sesi kesilsin.
-
Şu sayfaya kim koyuyor abi sunlarin reklamlarini ya. Gordukce delleniyorum artik. Kimse kusura bakmasin devletimizin beka sorunu falan yok. Beka sorunu olanlar bahceli ve akpdir.
-
Farklı bi şeyler denemek lazım sadece twitter etkinliğiyle olmayacak bu iş
-
@Duryy Varım hocam arıyalım. Bu hafta twitterla beraber ekstra bu şekilde birşeylerde yapmalıyız. Bu hafta bakan beyin ağzından bir açıklama aldık aldık yoksa dahada olmaz bu iş.
-
Artık bu başlığı kapatsak desem linç etmezsiniz demi.
-
@savcıturgut Alakasız bir yorum başlığa uğramıyabilirsiniz sonuçta kimse zorla tutulmuyor birlik beraberlik dedikçe olumsuz hava olmasın yaratılmasın derin ben
-
@savcıturgut Hemen linç edelim de gör...Hocam iki muhabbet ediyoruz,dert tasa paylaşıyoruz.Ders aralarında merak gideriyoruz.Zaten eş,dost azaldı kalanları da biz arayamaz olduk.Bırak da burası bari kalsın
-
Adamlar sayıştay sınavını da becerememişler gerçi zamanında soruları çaldıran kurumdanda bu beklenirdi.
-
Arkadaşlar Sayın Cumhurbaşkanı Pazartesi günü Habertürkte Veyis Ateş'in konuğu olacakmış. Kişisel instagram hesabından sormak istediğiniz soru var mı ? diye gönderi paylaşmış. Çok yorum yapılmamış. Tek biz yüklenirsen yorumlara illa ki dikkate alacaktır. Linkten ulaşabilirsiniz. Belki twitterınız yok ama instagramınız illaki vardır
-
@duymhuyguy, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
Arkadaşlar Sayın Cumhurbaşkanı Pazartesi günü Habertürkte Veyis Ateş'in konuğu olacakmış. Kişisel instagram hesabından sormak istediğiniz soru var mı ? diye gönderi paylaşmış. Çok yorum yapılmamış. Tek biz yüklenirsen yorumlara illa ki dikkate alacaktır. Linkten ulaşabilirsiniz. Belki twitterınız yok ama instagramınız illaki vardır
aynı zamanda show tv ve blomberg ht de de yayınlanacakmış.
-
Ben yazdım herkes yazsın atanan gelir uzmanları 3600 ek ödevi gündeme getirmişler,az yorum var şuan
-
@okahraman07, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
Bahçeli seçim beyannamesinde Maliye ve gelir uzmanlarına kurumiçi sınav açılmasını yer verdi. Bizimle ilgili yine bişey yok..
kadro ihdası komisyon ve meclisten geçerken mhpliler bastırmıştı ama hükümeti ikna edememişlerdi zaten, beyannamelerine almaları normal.
-
@duryy bende varım hocam hakkımızı arayalım
-
@duymhuyguy ben hem yorum hem dm den yazdım sizlerde dm den de yazın
-
İnstagramda da toplanabileceğimiz bir İİBF mücadele sayfamız olabilir aslında.
-
@duymhuyguy bende yazdım biraz önce ancak yorumlar öğretmenlerle dolu.yüklenmemiz lazım.