Altcoin tavsiye
-
@paca08 öyle paribu için konuşuyorum ben sat talimatı veriyorum işlem gerçekleşene kadar bitcoin tekrar alım pozisyonuna iniyor.
-
@burcuburcu Türkiye'deki bütün borsalar böyle. Belki biraz BTCTÜRK bu konuda iyidir. Genel olarak kötüler ama
-
Son dönemde Zcash hakkında finans kaynaklarından iyi şeyler okuyorum ama yatırım yapmak için geç kalmış olabilirim.
-
@hgrotius zcash pazar payı sürekli büyüyen bir coin fiyat olarak hala beklenen yerde değil.
-
@hgrotius iki sene daha dolmadan market cap sıralamasında 25. Sıraya kadar çıkabilmiş bir kripto para. Yatırım daha da alır diye düşünüyorum.
-
Türkiyede de mevcut göstergeler bu coin işlerine yakın zamanda devlet desteği geleceğini gösterme eğilimine doğru yön alıyor. Para akışı sağlayan herşeye ihtiyaç hasıl iken ben işte yokum arkadaş deme gücüne sahip bir ülke olmadığımızı biliyorum.
-
@antimülakat hocam Dolar etkisinin kırılmasını isteyen her ülke bu işe sıcak bakmalı. Elbette her ülke kendi parası değerlensin ister ama olmuyorsa doların değersizleşmesinden evantaj elde etmeyi deneyecektir elbette.
-
@burcuburcu bir nevi otomatik stabilizatör diyebilir miyiz? Bu konuda mali bilgilerimi gözden geçiyorum ama tam emin olamadım.
-
@antimülakat, içinde söyledi: Altcoin tavsiye
Türkiyede de mevcut göstergeler bu coin işlerine yakın zamanda devlet desteği geleceğini gösterme eğilimine doğru yön alıyor. Para akışı sağlayan herşeye ihtiyaç hasıl iken ben işte yokum arkadaş deme gücüne sahip bir ülke olmadığımızı biliyorum.
Zeitgeist'i izle
-
ne olacak arkadaşlar bu btc nin hali düştükçe düşüyor
-
@yasaklı hocam tahminim altından başka bir iş çıkacak gibi ama TL de düştüğü için bozdurmamak hala makul benim alım düzeyimde.
-
ben koineksten binanceye yatırım yaptım acaba diyorum şimdi binanceden koinekse geri çeksem parayı sanırım dolar olarak çekecek yada bozdurup günlük kurdan tl çekecek bizdeki kuru mu baz alacaklar o nasıl olacak bilen var mı mesela 100 dolar var binance hesabında koınekse çekeceğim oradan banka hesabına geri alacağım mesela?
-
Düşmesi bir yana hareketliliği azaldı diyebiliriz. Sanıyorum artık daha kontrollü hareket edecek ico ve kripto para yatırımcıları.
-
Litecoin geliyor, maşallahı var.
-
Eos yakında kendi ağına geçecek. Alıp beklemekte fayda var. (Dün 30 bin eth'lik eos alındı.) Ayrıca neo'da şuan dip seviyelerde alınabilir. Uzun vadeli için cardano (ada) düşünebilirsiniz.
-
@bireysel-başvuru hocam neo, central olması sebebiyle benim içim rahat etmiyor ama geliştirdiği smart contract teknolojisi ümit vaad ediyor.
-
hala zengin olamadınız mı? geleceğin teknoloji... ama geleceğin zenginlerini çıkartamadı forumumuzdan galiba.:)
-
@aliveli neo'nun zaten akıllı sözleşmelerle devam etme planları var. Ayrıca uzak doğu piyasalarında rakibi ethereum olarak görünüyor. Merkezi olması belki de akıllı sözleşme işini garanti çözüm sunmak için mantıklı olabilir.
-
@bireysel-başvuru akıllı sözleşme açısından merkezi olmak mantıklı ve avantajlı. Kripto para açısından merkezi olmak büyük bir handikap.
-
eos aldı başını gitti