TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı

KPSS A
    sayıştay denetçi 2018 sınav
    443
    6433
    1064723
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • Rorschach159
      Rorschach159 @paretowilfredo Son düzenleyen:

@paretowilfredo Allah nasip ederse bakarsın hamamönünde güzel bi çay içeriz bir gün. Hamamönü hassas noktamdır Ankarada havasını sevdiğim tek yer bide tabi ki hacı Bayram Veli var ama Hamamönü farklıdır

Ona rorschach kartları gösteren psikoloğa maskesini takıp şöyle der; sıra sende doktor ne görüyorsun?
      -Rorschach in Watchmen

P 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
      • P
        paretowilfredo @Rorschach159 Son düzenleyen: paretowilfredo

@rorschach159 Hamamönü her şeyden evvel muhabbet demidir benim için dostum. Ilk Bağlamamı oradan aldım. Keza orada özellikle kışın soba başında demlik demlik çay ile bağlama çalıp muhabbet kurabildiğimiz bir kaç mekan var. Bu yönden Ankara'da tek.

Inşallah dostum bir gün neden olmasın? 🙂

Kimliksiz ve Hükümsüz. -
        ...

...her dem taze doğarız,
        bizden kim usanası?..

...

"bizi durduran, yürütür."

Rorschach159 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
        • E
          economist34 Son düzenleyen:

bugun ne guzel girdim aof sinavi. miss gibi optik doldurdum.kitapcigi hovardaca kullandim.sorunsuz ben sinavi mi bitirirken.aslinda ankarada olmam gerekirken sayistay sinavi icin. optik+kitapcik candir

onuktekin 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
          • Rorschach159

@paretowilfredo 3 5 kişilik memleket kurtaracak fikirlerini olan arkadaş grubumuz var ortak noktamız hamamönü. Aslan Akbeye ihtiyacımız var. Zira bu memlekete bizden başkası yok o yüzden bu kadar çileye katlanıyoruz. Bu sisteme bi gün tamam artıkları demek için devletin en önemli kadrolarına talibiz. Bağlaman ve senin değerli fikirlerine hepimiz muhtacız. Allah istikamet üzere olanlardan eylesin hepimizi

Ona rorschach kartları gösteren psikoloğa maskesini takıp şöyle der; sıra sende doktor ne görüyorsun?
            -Rorschach in Watchmen

P 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
            • onuktekin
              onuktekin @economist34 Son düzenleyen:

@economist34 Allah'ım yarabbim ne hallere düştük. Bildiğin canım çekti :)))

Fortis fortuna adiuvat

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 5
              • otuzyılsavaşı
                otuzyılsavaşı @möözun Son düzenleyen:

@möözun
                içimi güzel.bilim ben auu çayı :))

möözun 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                • P
                  paretowilfredo @Rorschach159 Son düzenleyen:

@rorschach159 Var olasın dostum. Bilmukabele ben de aynı hissiyatlar içerisindeyim. Elbet bir gün buluşacağız sizin gibi değerli dostlar ile.

Kimliksiz ve Hükümsüz. -
                  ...

...her dem taze doğarız,
                  bizden kim usanası?..

...

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                  • möözun
                    möözun @otuzyılsavaşı Son düzenleyen:

@otuzyılsavaşı valla burada toprağımı buldum galiba 😄 #çotanaklarıngucuadına

Eğer aşkı seversen cân olasın,
                    Kamu derdine hem dermân olasın.
                    Eğer dünya seversen mübtelâsın,
                    Mânî sırrına nerde eresin.
                    🌾Yunus Emre

https://youtu.be/8c94JyQWJgU

otuzyılsavaşı 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                    • Antimülakat
                      Antimülakat Son düzenleyen:

Dile getirmek, bunları kamuoyuna sunmakta TY'nin görevi sizlerinde değerli yorumlarını yazı içerisinde aktarmaya çalıştık dostlar!

https://www.tercihiniyap.net/haber/sayistay-sinavi-sonrasi-ty-forumdaki-adaylarin-osymye-hakli-tepkileri

Rorschach159 genclerbirlikli P 3 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
                      • otuzyılsavaşı
                        otuzyılsavaşı @möözun Son düzenleyen:

@möözun
                        hee 🙂 çotanağhlar da gocamanmış 🙂 bu sene don da vurmamış fındığhlara ama para etmiiki zaten :))

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                        • V
                          Victory Carleone @möözun Son düzenleyen:

@möözun bügünden bir estantenede ben aktarıyım işportada ilk 225 burdan çıkıyor okunmuş çikolata ve sulardan sodalardan almadan sınava girmeyin ilk 225 e giremezsiniz diyen seyyar satıcı abimiz çok iyiydi

Cehalet ne güzel birşey; Herşeyi biliyorsun...!!

Güneş Bizim İçinde Doğacak..!

Söyleyecek Çok Şey Var Ama Söyleyecek Adam Bulmak Zor...

P 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
                          • Rorschach159
                            Rorschach159 @Antimülakat Son düzenleyen:

@antimülakat benden alıntı yapmışsın teşekkür ederim. Kendimi dr manhattana şekil yapan Rorschach gibi hissettim. 😂 Başlarım lan sizin düzeninize misali 😂

-Rorschach in Watchmen

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                            • P
                              paretowilfredo @Victory Carleone Son düzenleyen:

@victory-carleone seviyorum yaratıcı insanları 🙂

Kimliksiz ve Hükümsüz. -
                              ...

...her dem taze doğarız,
                              bizden kim usanası?..

...

Rorschach159 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                              • Rorschach159

@paretowilfredo aynı abimiz sınav çıkışı 200 liranın üstüne soğuk su diye bağırıyordu. Benim suların ortası yok ya kazanırsın yada sınav iptal olur diye de açıklama yapıyordu 😂

-Rorschach in Watchmen

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                • genclerbirlikli
                                  genclerbirlikli @Antimülakat Son düzenleyen:

@antimülakat benim capsi de yapıştırsaydin da utansalardı 😕

Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                  • W
                                    wasp61 Son düzenleyen:

İyi aksamlar herkese, oncelikle kusurun kesinlikle osym’den kaynaklandigini belirtmek istiyorum. Çok sacma bi sekilde karekod okutma işine girildi, halbuki numarayi bile tuşlayabilirdik, ikincisi de bazi çok fazla pek aşırı duyar kasan arkadaslar yuzunden, her boka gereksiz yere hak aramaya calisanlar yuzunden sinavin manipüle edildigini düşünüyorum. Bugün ki karekod sıkıntısi “bildigim kadari ile” butun sinav merkezlerinde(ist,izmir) yasandi ve oradakiler de sinava gec basladi(arkadasim 90 soruyu 78 dakikada cozdu). Kanimca bu sorun sinav salonundaki gorevlilerden kaynakli, bence hiç bir surette adaylarin ayaga kalkmalarina izin verilmeyecegi soylenmeliydi, sahsen ben 45 gece ayaga kalktim bi baktim herkes ayakta çok sasirmitim. Ayrica gorevliler şu kismi çok yanlış izah ettiler(edemediler):

İlk basta karekod okutulacakti, okutulanmayinca sistem kapatilip acildi gene olmadi, sonrasinda karekod okuma isini iptal etti osym, ve esenboga sinav merkezindeki gorevliler haric diger sinav merkezleri şu aciklamayi yapti “karekod okutmayin kendi fotografinizi onaylayarak sinava baslayin sure eklencek(eklenmdi).”

Birincisi bu duyuru yapilmadi net bir sekilde(karekodu değil kendi resminizi cekin duyurusu) , ve herkes ayaktayken sinav gorevlileri kontrolu kaybetti ve sesini de kimseye duyuramiyodu. Tabi bu sirada bende dahil karekod okutmak yerine kendi resmimi cekerek sinava baslamistim(83 dakika kaldi yaziyordu). Bazi arkadaslarimiz halen karekod okutmaya calisiyordu bu sirada.

İstanbulda girenler, karekod okumayinca kimse ayaga kalkmadi diye biliyorum. Ben bu konuda sinav gorevlilerinin sucu oldugunu düşünüyorum ama biraz da manipüle edilmedi değil

W ofa 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                    • P
                                      paretowilfredo @Antimülakat Son düzenleyen:

@antimülakat, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı

Dile getirmek, bunları kamuoyuna sunmakta TY'nin görevi sizlerinde değerli yorumlarını yazı içerisinde aktarmaya çalıştık dostlar!

https://www.tercihiniyap.net/haber/sayistay-sinavi-sonrasi-ty-forumdaki-adaylarin-osymye-hakli-tepkileri

alt metni

Haberi beğenmeyen tek kişi Saymüd olsa gerek 🙂

Kimliksiz ve Hükümsüz. -
                                      ...

...her dem taze doğarız,
                                      bizden kim usanası?..

...

V 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                      • W
                                        wasp61 @wasp61 Son düzenleyen:

Bu arada sinava basladim derken sorular geldigi gibi bilgisayari terk ettim ve gorevliye bildirdim ama ilgilenmedi, sorulari cozmedim yani ilk soruyu bile okumadim belki sinav devam eder diye, net bir şey yoktu çünkü
                                        @wasp61

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                        • V
                                          Victory Carleone @paretowilfredo Son düzenleyen:

@paretowilfredo evet ya saymüd nerelerde özletti kendini bu aralar gözükmüyor halbüki şimdi burada olmalıydı tam provakasyonluk ortam var

Cehalet ne güzel birşey; Herşeyi biliyorsun...!!

Güneş Bizim İçinde Doğacak..!

Söyleyecek Çok Şey Var Ama Söyleyecek Adam Bulmak Zor...

P 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                          • P
                                            paretowilfredo @Victory Carleone Son düzenleyen:

@victory-carleone Hulusi Abdurrezzak sınavı provoke ederek yarım kalmasına sebep oldular. Halbuki benim ÖSS 8.si yeğenim Sayıştay sınavında 4. oldu sonra da Ales'ten 98 alarak yüksek lisansına başladı :))

Kimliksiz ve Hükümsüz. -
                                            ...

...her dem taze doğarız,
                                            bizden kim usanası?..

...

genclerbirlikli 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 117
                                            • 118
                                            • 119
                                            • 120
                                            • 121
                                            • 321
                                            • 322
                                            • 119 / 322
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti