Kyk müfettiş yardımcılığı sınavı 2017
-
arkadaşlar tecilim8.12.2017 de bitiyor bu ilana basvurabilirmiyim ?
-
@gundalko ilan iyide başvuru puanı hakkın tahmininiz varmı kaça kadar düşer acaba
-
İlk 1000de yer alanların şansı yüksek 87,5ları görür gibi
-
@bunekadarçalışma hocam tarım kredi düşmez diye başvurmamıştım. 10 kişide 84 e kadar düşmüş. Şimdide neden düşmesin.
-
@tibeout kardeşim en fazla 85. Senin dediğin puanın sıralaması 600-700
-
@safitürk69
87.99 la 673.yüm...Hesaplamada yardimci olabilir.
Nasil bi meslek bu acaba ya sinavi zor mu? Ingilizce olayi nedir?
Kafamda deli sorular:) -
@safitürk69, içinde söyledi: Kyk müfettiş yardımcılığı sınavı 2017
@tibeout kardeşim en fazla 85. Senin dediğin puanın sıralaması 600-700
Doğru olabilir mesela 900.nün puanı kaç tahmin yapamıyorum bu seneki puan baremi çok değişik 86larla yüksektesin 82 ile 3000lere doğru
-
Turne konusunda bilgisi olan yardimci olabilir mi?
-
@bunekadarçalışma Ben de elden başvuru olması sebebiyle 85 bandına düşeceğini tahmin ediyorum.Tarım Kredi 10 kişilik alımda 20 katı çağırıldığı ve 84.8 le kapatmıştı.
-
@1903bjk bilmeden yazıyorum bol turneli bi meslek olabilir. İngilizce çok etkili olmaz kardeşim.
-
Sözlü mülakata kaç katı kalacak acaba, ben mi göremedim ilan metninde?
-
@gundalko posta ile de yapılıyor başvuru
-
Hocam elden derken posta yolunu da kastediyorum.Elden başvuru gelemiosan postayla.Sistem hep böyle bildiğim kadarıyla.Tarım kredi de böyleydi.İllaki elden getireceksiniz diye birşey zaten görmedim.
-
Sözlü mülakata kaç katı çağrılıyo arkadaşlar bilginiz var mı?
-
@bonus Hocam elden derken posta yolunu da kastediyorum.Elden başvuru gelemiosan postayla.Sistem hep böyle bildiğim kadarıyla.Tarım kredi de böyleydi.İllaki elden getireceksiniz diye birşey zaten görmedim.
-
@mesnetsiz
Guy sayfasinda görüyodum, olmadi mi sizin de:( -
@mesnetsiz 65 ortalamasını tutturan herkes mülakatta
-
@gundalko ben anlayamadım kusura bakmayasın 500 kişide kaça düşer bilinmez ama tarım kredi çok tercih edilen kurum değildi sözleşmeli olunca
-
86-87 civarı kapatır uçmayın .
-
@safitürk69 tarım kredinin sınavı klasik ve çalışma şartlarıda ağır idi.Bu sınav test ayrıca dil tercih sebebidir demiş bence 85 iyimser.86dan aşağı düşmez