Bayram sonrası alımlar hakkında.
-
@paretowilfredo Bayram sonrası alımlar hakkında. içinde söyledi:
Arkadaşlar hepinize merhabalar. Bayram sonrası sürpriz hareketler gelecek gibi. Aldığımız haber ve duyumlara göre Gençlik ve Spor Bakanlığı 100 kişilik bir Uzman Yardımcısı alım hazırlığı yapıyor. Daha netleşmiş ve şekillenmiş değil ancak hazırlık var. Netleştikçe paylaşacağız.
Bir diğer hareketlilik de İçişleri Bakanlığı' ndan. Merkezde ki 3 unvan için de hazırlıklar var, ilan detayları netleşince paylaşacağız. Çalışmalara hız verme zamanı şimdi.
Allah yâr ve yardımcınız olsun.
Hocam icisleri ab uzman yard alimi soz konusu mu?
-
@posner Henüz net bir bilgi yok kardeşim. Diiğer konuları soruşturmaya gittiğimde onu da soracağım muhakkak. Hatta tüm kadroları soruşturacağız inşallah
-
adem kılıç usta kiTABINI cozen varmı nasıl buldunuz
-
..........
-
Guy ilani ne zaman gelir yaa ??
-
@ezgipire bir aksilik olmadikca rutin takviminde olacaktir insallah
-
Arkadaşlar hepinize merhabalar. Bayram sonrası sürpriz hareketler gelecek gibi. Aldığımız haber ve duyumlara göre Gençlik ve Spor Bakanlığı 100 kişilik bir Uzman Yardımcısı alım hazırlığı yapıyor. Daha netleşmiş ve şekillenmiş değil ancak hazırlık var. Netleştikçe paylaşacağız.
Netlesen bi durum varmı acaba gsb hakkındaki alım ihtimalinin son durumu nedır acaba cvp verırsenız sevınırım
-
Bir diğer hareketlilik de İçişleri Bakanlığı' ndan. Merkezde ki 3 unvan için de hazırlıklar var, ilan detayları netleşince paylaşacağız. Çalışmalara hız verme zamanı şimdi.
Allah yâr ve yardımcınız olsun.
hocam paylaştığınız bilgiler için sağolun gerçekten.başbakanlık uzman yardımcılığı sınavı hakkında bir bilginiz var mı.kurum geçen yıl alım yaptı ama bu yıl 25 uzman ve 5 uzman yardımcısı ihraç edildi kurumdan.sizce 2016 içerisinde bir alım olur mu? -
@Liyakat Kardeşim başbakanlık haliyle sarkabilir. Çünkü bir biriminin neredeyse tamamı boşaldı. Kaldı ki tüm bu süreçleri organize eden merci olarak bu iş yoğunluğunda hemen alıma çıkmazlar sanmıyorum.
-
@paretowilfredo eyvallah hocam sağolun .benim de tahminim o yönde.ama inşallah şu 2016 puanı ile açar diyorum.hayırlısı bakalım.
-
@Liyakat Kardeşim başbakanlık haliyle sarkabilir. Çünkü bir biriminin neredeyse tamamı boşaldı. Kaldı ki tüm bu süreçleri organize eden merci olarak bu iş yoğunluğunda hemen alıma çıkmazlar sanmıyorum.
Binali Yıldırım bugün Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşmesinde OHAL sürecinin uzatılması talebini iletmiş....
OHAL uzarsa sınav açılmaz gibi geliyor bana.