İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçı Birlikleri Personel Alım İlanı
-
Uzman olarak başvuran var mı arkadaşlar?
-
Arkadaşlar açıklandı mülakata cagrildim hayırlısı olsun.
-
bunu da kaybettim. geçmiş olsun.
-
@hahamas canınizı sikmayin hayirlisi olsun
-
@dilaram hayırlısı olsun öncelikle. Uzman yardımcısı puanları çok düşmüş beklenilenden. Gelmez deyip başvurmayanlar pişman olmuştur.
-
@fagam91 evet dediginiz gibi çok düşmüş, dil şartı belki etkili oldu. Bu arada teşekkür ederim, siz de mi uzman y. Dan cagrildiniz?
-
Arkadaşlar idari memur maaşları hakkında bilgisi tahmini olan var mı ?
-
@dilaram evet ben de uzman yardımcılığına çağrıldım .
-
@fagam91 hayirli olsun ins guzel sonuclar aliriz :))
-
@dilaram sağolun inşallah. hayırlısı olsun hakedenler kazansın inşallah
-
idari memur maasları ne kadar acaba arkadaslar
-
Arkadaşlar öncelikle mülakata çağrılanları tebrik ederim. Tecrübeli arkadaşlar mülakatta ne gibi sorular çıkabilir? Uzman yardımcılığı için dil isteniyor.Metin çevirisi mi yoksa konuşma şeklinde mi olur? Bilgi verebilirseniz çok mutlu olurum, iyi günler :))
-
Kaç puanda kalmış arkadaşlar onu da yazalım. Önümüzdeki senelerde lazım olur.
-
İTKİB Uzman Yardımcısı alımı için 40. sıradaki adayın puanı: 78,88.
İTKİB İdari Memur alımı için 32. sıradaki adayın puanı: 82,733.
-
Mülakata kaç kişi gelir tahminen? Var mı öngörüsü olan? Bir de seyrantepeden mülakat yerine en basit nasıl gidilir? Zincirlikuyu metrobüse geçip yeni bosnada mı inmem gerekiyor? Mülakat yerini ben pek anlayamadım.
-
@nfs
yenibosna metrodan 10 tl falan tutuyor taksi. ben öyle yapmıştım geçen sefer. yakında otobüs durağı da var da hattı bilmiyorum. -
hangisine katılcanız...uzman yardımcısı mi ... duz memurmu
-
Geçmiş olsun herkese arkadaşlar hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
-
Arkadaşlar nasıldı mülakat ne tarz sorular sordular ve İngilizcenin üstünde çok durdular mı ? Ben benim puana gelmez diye başvurmamıştım sadece meraktan soruyorum.
-
çok merak ediyorum sonucları