ÇSGB Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
@sawetk Hocam geçen gün arkadaşla biz de bunu konuştuk. Tam hatırlayamadım ama sanki doldurmadı demiştim, kuruntu yaptığımı sandı tabi:)) demek ki doldurmuyolar burdan bunu anlamış olalım.
Yine de teslim eden diğer arkadaşlar da aydınlatırsa iyi olur -
@cexay belgeler önce evrak kayıtta kaydedilip size barkod verildikten sonra incelenerek suretler onaylanacak çünkü evrak kayıttan sonra belgeler personelde görevli memurlara tekrar gelecek..
-
@cexay stres yapmıştım. Bu cevapla rahatladım sağol
-
@sawetk Doldurulmadı hocam.
-
Arkadaşlar özelden cep telefonunu numaralarınızı gönderirseniz grubu kuralım diyorum.Önemli gelişmeleri buradan paylaşırız:ancak diğer türlü daha çabuk iletişime geçeriz.Malum önümüzde uzun bir yol var gibi.
-
@sımplypassenger mesaj attım ben
-
arkadaşlar asillerden sayıştay ve hakimlik sonucu bekleyen kaç kişi var?bir de sizce kaçıncı yedeğe kadar sıra gelir?
-
kaymakamlık bekleyenleri de ekleyebiliriz.
-
:gay_pride_flag: :gay_pride_flag: :gay_pride_flag: :gay_pride_flag: :gay_pride_flag:
-
bugün bakanlığı aradım.kaç kişinin belge vermediğini sordum.şansıma bu listeyle ilgilenen kişi odasında değildi.öğrenemedim.ama yedekleri salı gününden itibaren çağırmaya başlayacaklarmış.
-
bugün yedekleri aramaya başladılar.çok şükür bana da sıra gelmiş.ben de çsgb'li oldum
-
@Liyakat kardeş kaçıncı yedektin
-
en son kaçıncı yedek arandı bilen var mı arkadaşlar?
-
@cexay hocam SGK denetmen yard. sonucu da bekliyordunuz yedekte oldugumdan soruyorum acaba denetmenlik sonucunuz olumlu mu ? Olumlu ise basvuru yapacakmisiniz ? Ayrica istatistikten kazananlar pek yazmiyor birkac kisinin hem CSGB hem SGK yi asilden kazandigi soyleniyor teyit amacli soruyorum sizin de konuyla ilgili cevrenizden bi bilginiz varmidir? Simdiden cevaplar icin tesekkurler..
-
@paradise06 Hocam ben ÇSGB kazanmıştm evrakları vereli 2aya yaklaştı. Sgk sayfasını arkadaşım için takip ediyordum açıklanacağı gün:) sgk mülakatına girmiştim tabi aynı dönem olduğu için ama olumsuz oldu zaten benim.
Çevremde hem Çsgb hem Sgk kazanan duymadım açıkcası. Umarım yardımcı olmuşumdur:) -
Arkadaşlar hiç bir duyum aldınız mı ne zaman başlayacağımıza dair
-
@çsgbuzmyard Malesef beklemedeyiz. Bilim sanayi kazanan arkadaşlar emniyeti arayıp belgenin onlara ulaşıp ulaşmadığını sormuşlar, belge gelmediğini söylemişler.
Hala gönderilmedi mi yoksa bilgi mi veremiyolar orası belli değil tabi.
Biz de o şekilde sorsak mı diye düşünüyorum -
@cexay hocam peki ÇSGB kazananların soruşturmaları bitti mi ? Yani resmi işler tamamlandı ve sadece işe başlanması mı bekleniyor? Her iki kurumu da kazananlar var diyenler olduğu için merak ediyorum. Tebligatlarınız ne zaman gelir bi duyum var mı bunla ilgili ? Malum tebligat gelmeden ne olacağı belli olmaz diye elindeki diğer fırsatları kullanabilir insan..
-
@çsgbuzmyard Hocam yaklaşık 20 gün önce bilgi almak bakanlığa gittim aynen söylediğini aktarıyorum: 'Kazananlar arasında büyük şehirde ikamet edenler çoğunlukta yaklaşık 30 kişi ve büyükşehirde oturup da soruşturması bitip dosyası bakanlığa ulaşan olmadı.' dedi. Ben de soruşturması biteni çağıracak mısınız yoksa toplu mu çağıracaksınız diye sordum. Eğitime alınacaksınız o yüzden toplu çağırılacaksınız dedi.
-
@paradise06 Soruşturma devam ediyo hocam @mülkiyemüfettisi arkadaşın da aktardığı bilgilere bakarsak en azından dosyalarımız gitmiş emniyete. Bitmesini bekliyoruz. 1 2 ay arası sürer diye düşünüyorum en fazla. Sgk o zamana il tercih olayına gelmiş olur. Oraya bizden tercih yapan olsa da evrak verebilecek kadar vakti olcağını sanmam:) başlamış oluruz o döneme diye düşünüyorum. İçinizi ferah tutun