gelmeyen ilanlar.ders çalışamama.motıvasyon sorunu.....
-
arkdaşlar bi türlü derslere adapte olamıyorum bu yılda guy açılmaması iyce beni strese soktu...aynı durumda olan arkdaşlar varmı
-
aynı durumda olanları bulmanı tavsiye etmem iyice birbirinizi demoralize edersiniz zannımca. Ootur başka alternatifin var mı diye düşün velev ki yoksa oturup çalış en makulü bu.
-
alterntaifim olsa niye sınav bekleyım kı
-
bence temeli olan arkadaşların toparlanma süresi denedim gördüm 40-45 günde soru çözümü ve konu tekrarıyla olacaktır. bu arada eksik veya geçen sene göz ardı ettigimiz konulara bakmamız lazım.LAZIM diyorum cunku bende sayıştay sınavından sonra kitap acmadım
-
temelim gayet iyi ama işte bu yıl sınıktılı bir yıl oldu .birde yaş 27 olunca çevre baskısı evlen baskısı (bayanım ) ...oldukça yıpratıyor sureçç
-
yavaştan başlayın bnce sonra hızlanırsınız bende bu durumdayım açıkçası her gün başlıcam diorum olmuyo nedense
-
haklısınız hocam medeniyle start vereyim..
-
En azından bizim evlen diye baskımız yok. yaş 27 (erkeğim) :))
-
Hocam kızı erkeği yok yaş ilerledikçe bu baskılarla karşılaşıyoruz..Nedir bu çektiğimiz cevrumdisi moduna girmek gerek :)))
-
@kamu gelmeyen ilanlar.ders çalışamama.motıvasyon sorunu..... içinde söyledi:
Hocam kızı erkeği yok yaş ilerledikçe bu baskılarla karşılaşıyoruz..Nedir bu çektiğimiz cevrumdisi moduna girmek gerek ))
askerlik derdin olmayınca rahatsınız tabi
-
Olay bizde çocuk doğuruyoruza doğru koptu gidiyo bence. Zor valla ne diyelim ama elden bişide gelmiyo malesef.
-
yarın etkinliğimiz için çalışmalara başlayalım arkadaşlar güzel bi etkinlik güzel bi ses duyurma için arkadaşlarınıza ulaşın organize olun sağlam olsun o kadar çok boşta iibf li var ki herkes tek twit atsa tt olmama lüksü yok gerekirse twitter acın sadece 1 dakıkalık iş her siteye olabiliyoruz ama iş gerçekten önemli olunca boş veriyoruz bizim için bu etkinlik arkadaşlarım kardeşlerim http://forum.tercihiniyap.net/topic/599/2017-guy-i̇lani-3-000-guy-i̇sti̇yoruz/287?page=15
-
şu atmosferde ders çalışmak gerçekten zor Allah yardımcınız olsun
-
En güzeli ilana odaklanmamak. Benim 4. senem olacak neredeyse mülakatlardan yazılı sınavlardan elendim. Sonrasında çalışmayı bırakıp nasılsa hazırım ilan 2 ay öncesinde geliyor bu süre tekrara yeter dedim. Ama tamamen yanlıştı. Ben ilana odaklanırken diğer arkadaşlar ilan var yok baskı var yok herşeye kulaklarını tıkayıp daha hafif tempoda düzenli çalıştılar. Sonuç ben hala sınavlara hazırlanırken adamlar yeterliliği vermek üzere. Demem o ki ilan beklemeyin motivasyon şu aşama herkesin bitmiş durumda ama unutmayın buna rağmen çalışmayı bırakmayan adam gelen ilanda kazanacak. Herkesin hakkında hayırlısı.
-
her zaman yaşanan sorundu fakat bu yıl ekstralarla geldi olumsuzluklar.bize sabır ,azim, gaz ve ısrar lazım filmin sonu iyi olacak inşallah.
-
@, içinde söyledi: gelmeyen ilanlar.ders çalışamama.motıvasyon sorunu.....
arkdaşlar bi türlü derslere adapte olamıyorum bu yılda guy açılmaması iyce beni strese soktu...aynı durumda olan arkdaşlar varmı
hepimizin durumu aynı. şu anda da değişen birşey yok.
-
-
@james-buchanan tarihe iz bırakan koca yürekli adam.