A Kadro Maaşları / Kariyer Meslek Maaşları / A Grubu Maaşları
-
Kariyer meslekler için güncel maaşları bir çok kurumda kariyer meslek sahibi olarak çalışan arkadaşlarımızın ağzından öğrenmek en net ve güvenilir bilgi olacaktır. Örneğin, Gelir Uzman Yardımcısı 3.800 TL alır değil de, 3.867 TL net maaş alır gibi, bu rakamları salladım arkadaşlar bilginize. Yardımcı olacak dostlara şimdiden teşekkürler. Kimse yardımcı olmazsa tercihiniyap ailesi güncel maaş bilgilerine ulaşır merak etmeyin.
-
@Antimülakat aradığım başlık :))))
-
Hocam bu başlık benim moralimi bozar.Guy ilani ve atanmammiz icin denemedigimiz yol kalmadi ve 3800 tl.Öbür taraftan polisler 4500 tl birde ingilizcen var diye özellestirme uzman yardımcisi ol maasın 4500 tl olsun.Bır yandan mhuy ol ösymnim sayistaydan sonra en kaliteli soruları icermesi ve yds 70 özellestirme uzmanindan az maas al.Bunlar düzelmeden bana huzur yok
-
@zenginmemur ne yapcan kardeşim bu işlerde adalet zaten yok. Belediyede kadrolu işçi ol 5 binden aşağı almazsın. Emekli ol 3 binden aşağı almazsın, tabi her belediye için demiyorum ama büyük şehirlerin çoğunda böyle. Bir çok kariyer meslekten daha fazla. Emeklilikte neredeyse hepsinden fazla. Bu işler bizim ülkemizde gerçekten çok kıyaslama yapılmadan devam ediyor.
-
Özellestirme uzman yardimciligi ulasilmasi cok kolay bir hedefti cogu ingilizcesi iyinolan icin cunku yds cok etkiliyodu puan turunde.Yds 80 olsa kafadan 24 puanin vardi bn oyle hatirliyorum
-
@zenginmemur Siz baya yanlış hatırlıyorsunuz.
-
@antimülakat aynen kardeşim bu adaletsizliklerde hep bizi bulur.Hukuk okuyup 65le hakim olanlar 7000 tl aliyo bu mu adalet.Bak ben bunları issizken yaziyorum.Cunku piyasayi biliyorum ama puanlarimi yukseltemedigim icin sadece guy oluyo
-
@titoizm yanlis hatirliyosam isletme vardir alandan yada p3ü yuksek olan ozellestirme uzman yardimcisi kesin olmusturmTabi direk mülakat
-
@zenginmemur son yapılan özelleştirme sınavları bu şekilde olmuyor hocam. Mülakatla alım yapılıyor ve ciddi bir mülakat sınavı yapılıyor. Ayrıca kpss puanı oldukça yüksek olanlar mülakata katılmaya hak kazanıyor.
-
@antimülakat Bu dediğiniz dünyanın gelişmiş ülkelerinde de var. İşçi, memurdan çok kazanır. Sendikal hakkı vardır bir kere... Çok da iyi emekli ikramiyesi ve emekli aylığı alır.
-
@titoizm memurların da var hocam sendikal hakları. Memurlarda bir noktada kamu işçisidir, kamu emekçisidir.
-
@antimülakat hocam benim sitemim ydsnin etkisine ama simdi yok artik sonra istesin kurumlar.50 puan yds kafadan 5 puan demek 20 yds ki cogu kisi bu civarda aliyo.Tabi yuzde 10 etkilerse böyle bazi puan turlerinde yuzde 40 ciktigini biliyorum.Neyse ama maas onemli
-
@zenginmemur hocam, hiç şüphesiz forumda maaş denince ilk siz aklımıza geliyorsunuz:)
-
Yani şimdi mayış kaç arkadaşlar
-
"İnsanlar para kazanmak için yıllarca okulda okur, -ki bu en iyi senaryoda bile b*ktan bir maaştır." La Casa de Papel'de geçen profesörün repliğini hatırlattınız bana:) Ben bu konuda şunu düşünürüm, temel ihtiyaçlarımızı karşılarken bile zorlanınca insan unutuyor ama, eğitim biraz gönül işi özellikle ülkemizde.
-
7/3 Mali Hizmetler Uzman Yardımcısı 4610. [ SDS ( tavandan - 850 TL civarı neti ) ile]
7/1 Gelir Uzman Yardımcısı 3757. -
Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcısı
2018 Ocak - Haziran maaşı 3750 TL ( bekâr ) -
Yeni başlayan, bekar, gelir uzman yardımcısı 3740 TL (temmuz zammı hariç)
-
Biz de şu kenardan izleyelim agzinin suyu akanlar olarak
-
@harmenihas hocam sosyal denge tazminato her mhuya veriliyor mu, kıstası ne bunun ?