A Kadro Maaşları / Kariyer Meslek Maaşları / A Grubu Maaşları
-
guy şu an 3750 net alıyor.temmuzda 4000 olacak
-
@rootofallevil acaba cumhurbaşkanlığı sistemine geçilmesiyle bir şeyler değişir mi?
-
@soulofnight gündem şu an çok kritik seçimlere 2 hafta kaldı. Seçim sonrasına bazı bakanlıkların birleştirilmesi bazı bakanlık ve kuruluşların kapatılması gündemde. Bakanlıkların üst yönetimlerinde ceo devri başlayacakmış yani genel müdür ve üstü kadrolar 5 yıl süre için atanacak eğer vasıfları taşıdığı kanaatine varılırsa özel sektörden de genel müdürlük kadrosuna geçiş olabilecek.
-
@rootofallevil hocam neticede cebe giren para değişecek mi üst kurullarda bunu merak ediyorum
-
Kaymakam, hakim maaşı şuan ne kadar? Uğraşıyoruz ama hiç maaşını araştırmamıştım. Biz buna gönül verdik bee
-
@rootofallevil hocam sen bu dguy'dan ne istiyorsun şimdiye kadar az sayıda alım yapmış ve yüksek kapatan bir meslek adında guy var diye üst kurul maaşı haketmediğini mi söylemek istiyorsun anlamadık
-
keşke merkez taşra ayrımınıda kaldırsalar.bütün uzmanlar aynı maaşı alsa
-
@maxmin hayır öyle bir şey söylemedim girmek için kpss kastığım mesleği niye kötüleyim?. 666 sayılı khk meselesini söyledim khk öncesi üst kurul uzmanları yüksek maaş alıyorlardı. Hatta yeri gelince hakim-savcı maaşıyla eşit miktarda oluyordu. Bunun yanı sıra başbakanlık uzmanları da üst kurul uzmanları gibi yüksek maaş alırlardı.
İşte bu 666 sayılı khk ile eşit işe eşit ücret denilerek üst kurul uzmanları ile bakanlık merkez uzmanları aynı maaşla ve aynı göstergeyle çalışıyor. -
Arkadaşlar maaşlar hakkında bilgi verelim diyoruz. Muhabbet yine farklı meselelere kayıyor. Lütfen bu konuda dostlarımızdan öğrendiğimiz a kadro maaşlarını konuşalım.
-
@antimülakat hocam ilk mesajda paylaşılanları editleyip eklesen güzel olur.
Birde müfettiş merkez uzman gibi meslekler için 4500 küsür söyleyende var bir sitede ocak 2018 itibariyle 4.726 yazıyor şu maaşı alan biride çıkıp dese keşke şu kadar diye -
-
@maxmin merkez kadro 9/1 uzm yard ocak 2018 de 4618.74 tl ile başladı şu an vergi dilimi artışından dolayı 4510 tl ye düştü normaldir.
-
@maxmin hocam şöyle üst kurulda vergi dilimi usulü yok yani sene başında hesap yapılıp veriliyor sadece temmuzda ki zam yansıyor. Bakanlıklarda ise ocak maaşı ve aralık maaşı arasında vergi dilimi farkı mevcut. Ortalama maaş 2018 için 4.600 denilebilir.
-
@aliveli cb sistemiyle üst kurul maaslarında bir iyileştirme yapilabilir mi? Beklentiniz nedir?
-
@mulkihakim bi ark geçen sene idari yargıya hakim olarak girdi iibf li olarak.4300-4400 arası bi şey alıyorlardı. Vergi mah idare mah danıştay ankarada geziyorlardı ilk yıl eğitim için fln. Bu eylül ekim ayında staj/eğitim her neyse bitiyor ve atamaları yapılcak. O zaman maaşları 7000 tl ye geliyormuş. Öyle söyledi.
-
@soulofnight hocam imkansız değil mümkün elbette ve samimiyetle söylüyorum yapılmalıdır. Ancak bir maliye bakanı gerçeği var.
-
@sgkbıkkını hocam şu an yeni göreve başlayan hakim maaşı 7.500 civarında.
-
Sayıştay Denetçi Yardımcıları 9/1 ne kadar alıyor @paretowilfredo kardeşim. Bir de yardıcılık kalktıktan sonra maaşları ne kadar oluyor?
-
@antimülakat yardımcılık sürecinde merkez uzman/müfettiş maaşı .. denetçi olduktan sonra hakim maaşı
-
@antimülakat hocam yanlışınız var kosgeb uzman yardımcısı yemek yardımı hariç 4531 tl net ücret alıyor.