Borsa İstanbul Uzman Yardımcısı 2018
-
@bluephantom tamam içimizde az da olsa umut var ama bir sınavdan elenmek bu kadar sürmemeliydi
-
@kilcal Hahaha hocam, ben Vakıfbank'ın iç kontrolörlüğünden elendim. Adamlar mesaj bile çekmedi!
-
@bluephantom o da ayrı bir kafaymış İK personelini ayrıca kutlamak gerek.
-
@kilcal O kesin. Bir banka düşünün personelin bir kısmını 2 ay sonra bir kısmını 4 ay sonra alıyor. Resmi bir açıklama yok sadece işine gelene mail atıyor gelmeyenin bır kısmı bekliyor(sinir krizi geçirenler oldu), bir kısmına(benim gibi) hiç dönüş olmuyor. Vadeli insan alımı yapma herhalde Vakıfbank'ın bankacılık literatürüne kattığı bir şey.
Şekerbank'ın sınavına girdim. Sınav sonucu ile ilgili ne mesaj var ne bir şey! Aradım personel bana soruyor mesaj gelmemiş mi diye! Gerisini siz düşünün, hocam!
-
@bluephantom Ne kadar da büyük ve kurumsal şirketler...
-
@kilcal O kisve altında neler yapıyorlar neler! Ağzını açsan Bankacılık Kanunu derler. Şaffaflık ve hesap verilebilirlik o kanuna girmiyor mu? Nerde sonuçla ilgili bilgi alma hakkı?
-
Böyle kurumlar boş gözükmemek için formaliteden öylesine sınav yapar zaten işe girecek yandaşlar bellidir. Siz boşuna neyin hayalini kuruyorsunuz ki bide kabul etmem fln diyor. teklif geleceğiniz fln mı sanıyorsun ahahah
-
@yucuklu_sumurta İmza
-
5.ayda bitti kaldı 4
-
Geçen alımda da 1 yıl sürmüş. Süreç neden bu kadar uzun sürüyor borsa istanbul'da bilen var mı? Spesifik bir nedeni mi var yoksa tamamen keyfi mi ? Kurum ihtiyaç yoksa madem niye ilana çıkıyor?
-
@cyberthought Keyfi hocam. Son derece keyfi. Sürecin ne zaman sonuçlanacağı biliyor fakat bize söylenmiyor. Ömrümüz yeterse öğreneceğiz!
-
@wiflredo-pareto üstat duyum yokmu 6 ay oldu:)
-
@bianconeri Henüz son kullanma tarihi(9 ay) dolmadı. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz!
-
Hayirli olsun ben arandim arkadaslar
-
@bianconeri ne söylendi hocam size? Bilmediğim için soruyorum.
-
@kml olumlu oldugunu baslama surem vs surecteki diger arkadaslarada basarilar hak ettigimi dusunuyorum sizler gibi ve bu onemli kurum icin elimden gelen calismayi gosterecegim, insallah olumlu donusler herkese olur
-
@bianconeri hayırlı olsun hocam
-
Hayırlı olsun bende arandım
-
@bianconeri Tebrikler, hocam. İyi geçtiğini söylemiştiniz zaten. Anlaşılan karşınızdakilerde aynı şekilde. Süreçle ilgili bizi bilgilendirirseniz çok memnun oluruz.
-
@bluephantom sagolun hocam borsaya cocuklugumdan beri ilgiliyim tek korkum 22 yas olmasiydi ama hallettik sukur insallah herkese olumlu donerler.Surec hakkinda haberlesiriz tekrar