***2018 Ziraat Bankası Sınav Duyumları ***
-
@burcuburcu hocam yok mu yeni haberler ?
-
@kartel06 ben hiç denk gelmedim hocam mayıs duyumlarına.
güvenlik görevlisinin servise geçtiğini bizzat söyleyen ziraat çalışanları oldu face de ama yalanlayanlar da oldu.
lakin şöyle bir düşünürsek,bu banka tam 4 yıldır(katılımı demiyorum) servise alım yapmıyor.böyle büyük ve köklü bir bankanın 4 yılda hiç mi servis açığı oluşmaz? bunu düşününce insanın kafasına yatıyor güvenlik,çağrı çalışanlarının servise geçmesi...halkbank bile şu karışık durumuyla kaç kez alıma çıktı,uzmanlıktır servistir ve yine alım yapacak deniyor.
ziraattense tık yok.bu da dedikoduları doğrulamıyor değil.... -
Halkbank ın kışa doğru tekrar alım yapabileceği hakkında duyumu olan var mı?
-
@byteks1 duyum yok ama halk bankası genel müdürü 2018 de de personel alacağız demişti 1300 kişi
-
@byteks1 Halkbank Genel Müdürü Osman Arslarn 2017 yılındaki 1295 personel alımının tamamlanmasının ardından 2018 yılı için de 1300 personel alımı yapılacağı müjdesini verdi.
-
@kuşçubaşıeşref onu biliyorum dostum, dün kulağıma kışa doğru bişeyler olabilir haberi geldi de teyit etmek için soruyorum sizlerede.
-
@byteks1 servis görevlisi mülakatından elenenler tekrar girebiliyor muydu uzmanlıktan mülakattan elenenler tekrar uzmanlığa giremiyor diye biliyorum
-
@kuşçubaşıeşref Bir önceki alımda öyle bir şart yoktu. Yenisinde olurmu bilemem.
-
@byteks1 teşekkürler hocam
-
@kuşçubaşıeşref Merhaba , benm bir arkadaşım uzmanlığı 2 defa denedi 2.sinde kazandı, elenenlerin girememe durumu yok. Ben de bu sene elendim tekrar gireceğim inş. Sınav da Ekim gibi açılıyo genelde inş bi an önce açılır ..
-
Konu ziraat sınavıyken halkbank sınavına kaydı
-
@haticeaydinn teşekkürler hocam bilgilendirme için
-
@iddaaw3435 Hepsi aynı yeterki sınav açsınlar Ziraatten bu sene bi atak bekliyorum. 4 yıl oldu inş alım gelir arkadaşlar .
-
Ziraat halkbank tan daha iyi bir buçuk yıllık halkbank personeliyim yaşadığım yerde çalışmadığım için ziraat sınavı bekliyorum
-
@iddaaw3435 Ne gibi konularda daha iyi bizleride aydınlatırsanız seviniriz.
Ziraatte servis görevlisi arkadaşım sağlık sigortası vs herşeyi aynı demişti. -
@iddaaw3435, içinde söyledi: ***2018 Ziraat Bankası Sınav Duyumları ***
Ziraat halkbank tan daha iyi bir buçuk yıllık halkbank personeliyim yaşadığım yerde çalışmadığım için ziraat sınavı bekliyorum
ziraat sınav açsada illere almazlar hocam. yaşadıgın yerde anca acık olması lazım.
-
arkadaslar ziraatin alim sartlari nelerdir
-
bu hafta ilan geliyor.
-
@hagi HANGİ POZISYON İÇİN
-
@hagi kaç kişi hocam