2018 Guy Alımı
-
@duryy hocam bugun etkinlik yapsak belki açıklama olacak ise bile daha belirgin ve açıklayıcı olur.Bugun bi baskı olmalı bnce açıklama olmıcak ise de biz hala umutla beklyrz deriz son haftamız belki de
-
Arkadaşlar bu zamana kadar hiçbir duyum yazmadım ama bunu paylaşmak istedim içimdeki mutlulukla bende dört gözle bu ilanı bekleyenlerdenim. Babam maliye bak çalışıyor bu konuda bişeyler öğrenmek için uğraşıp duruyordu biraz önce Ankara sınav hizmetlerinde çalışan yakın ark. Guy ilanı ile ilgili herşey hazır 3 gün içinde aksilik çıkmazsa ilana çıkacağız çok net demiş inş duyum olarak kalmaz yüzümüz güler artık sayı konusunu da inş öğrenmeye çalışacağım.
-
@şampiyon İnşallah öyle olur/olacak/olmalı kardeşim.
-
@şampiyon ya insallah oyle olur umidimi kestigimden sayfaya bakmiyordum bile ilk gordugum mesaj bu olunca nasil mutlu oldum anlatamam
-
@şampiyon inşallah hocam
-
@şampiyon Kardeşim Allah razı olsun hem senden hem babandan bize bu güzel haberi verdiğin için
-
Bu sefer geliyor mu ? Ne dersiniz canlar? Ben gene kendimi kaptrdm ve mutlu oldum su an
-
İnanin benimde hevesim kalmadı duyum diye kızacaksıznız diye yazmak istemedim ama içimde de tutamadım inş gelecek artk Sayı konusunda net bilgi yokmuş ama ark gizli tutuluyormuş.
-
@hamidiye aynen ya
-
@şampiyon Çok büyük topa girdin kardeşim inş haklı çıkarsın da başın ağrımaz.d
Kendi adıma teşekkür ederim hem duyum bilgisi hem de kaynak belirttiğin için -
1.000 Gelir Uzman Yardımcısı alımı için bugün sınav ilanına çıkıyoruz.
2017 KPSS Sınavından yeterli puan alan arkadaşlarımız bu sınav için müracaat edebilecek.
Başvurular 3-26 Temmuz tarihleri arasında, sınav ise 18 Ağustos’ta yapılacak. -
İlan 1000 kişi
-
1000 nedir ya !
-
1000 nedir ya 1000 ilan geldi
-
@duryy hocam kaynak nedir twit mi geldi dpb de henüz birşey yok
-
Kesinlikle bi şeyler yapalım 1000 dalga geçmek resmen!!!!!!
-
-
Twiw maliye bakanı ttı
-
Bende dört gözle bu ilanı bekleyenlerdenim kardeşim bi yıldır ilan gelmezse eğer asıl o zaman en çok üzülenlerden biri de ben olurum @fernando-reges
-
10 katı mı olur