2018 Guy Alımı
- 

Sayın Cumhurbaşkanımız bugün gzt yayınına konuk olacak! Hastag #GençlerdenErdoğana mesajları iletebilirsiniz! Ayrıca twitterdan Ersin Çelik ve Tunahan Elmas'a yazabilirsiniz! 
- 

Günün şafağında Twitter'da bakın! 
- 

@duryy ilanmi geliyor yani 
- 

@duryy yoksa gönlümüzün efendisi mi geliyor?? 
- 

Umut artık yetmiyor bana 
 Duyum almak değil
 İlan görmek istiyorum
- 

@duryy dostum daha aciklayici olabilirmisin lutfen bildiklerini bizimle paylas cok ihtiyacimiz var 
- 

Olumlu haberler geliyor sadece. Biraz fazla iddialı yazmışım kusura bakmayın. Bu süreçte her türlü temkinli olmak lazım geçen haftaki gibi olmak istemeyiz hiçbirimiz. 
- 

@duryy yoksa yoksa ....... 
- 

Ya şöyle bombalar atıp gitmeyin duyum alanlar açıklayıcı bi yorum yapsın lütfen .. gerilime heyecana girmeden güzelce açıklasın. 
- 

@duryy kaçıncı günün şafağı hocam o bayramda uruklar ezdi geçti bizi. 
- 

@thorstein-veblen ahahahhaha  Yokya  twittera neden bakıyoruz bakan açıklama yapacağına dair bir haber mi var @Duryy  ? Yokya  twittera neden bakıyoruz bakan açıklama yapacağına dair bir haber mi var @Duryy  ?
- 

Artık gelsende bir gelmesende bir diyesim var 
- 

@duryy hocam duyumunuzu paylaşsanz bi umut yeşerse içimizde 
- 

@duryy sana güveniyorum. 
- 

@i̇ibf Hocam paylaşınca diğer arkadaşların başına neler geldiğine şahit olduk maalesef ki geçen hafta da gördük birinci ağızdan haber olmasına rağmen herkes hüsran yaşadı o yüzden biraz daha bekleyelim istiyorum. 
 Anlayışınz için teşekkür ederim.
- 

@duryy O zaman neden bir şey yazıyorsun ki buraya hocam  sadece olayın ne olduğunu söylesen bari meraklandık sadece olayın ne olduğunu söylesen bari meraklandık
- 

Şöyle diyim o zaman, konuyla ilgili açıklama gelebilirmiş. İlan demiyorum , konuyla ilgili sadece ne çıkar bilemem yada her hangi bir şey çıkar mı onu da bilemem. 
- 

@duryy hocam alıştık sıkıntı yok sen kesinde konuşmuyosun zaten uyarını yaptın. Sal gitsin duyumu  
- 

@duryy sizde haklısınz hocam 
- 

@duryy inşallah hocam