İşkur personel alımı 2018
-
@aliveli, içinde söyledi: İşkur personel alımı 2018
@buhara hayırlı olsun, başvurmayı düşünen var mı?
Hocam ben başvuracağım
Şu 2016 puanıyla hakkımda hayırlı olacak bi yere bi girebilsem inşallah...
Istanbulda ikamet ediyorum ve haliyle istanbula başvuracağım. 83 puan inşallah olur
Mülakat var mı göremedim :s
-
Büro personeli maaşı ne kadar
-
@figo102009 istanbul iş kur yoğundur hocam. Adana adliyesi kadar olmasada
-
@figo102009 istanbul iş kur yoğundur hocam. Adana adliyesi kadar olmasada
Hocam ne yapılır ki..? Ayrıca o kadar çok yoğun mudur ya :))
Ne dersiniz gelir mi istanbul bu puana ve mülakat olur mu..?
-
-
@figo102009 yoğundur hocam ama yapacak bir şey yok tabi. 83’e gelir diye tahmin etmekle birlikte mobilden yazıyorum mülakat ilanda belirtilmemiş mi?
-
@figo102009 yoğundur hocam ama yapacak bir şey yok tabi. 83’e gelir diye tahmin etmekle birlikte mobilden yazıyorum mülakat ilanda belirtilmemiş mi?
Hocam bende mobilden yazıyordum ondan sordum
Insallah hayırlıysa olur hocam.. Bide yapılacak iş çok ağır değildir zannımca.. Artık yoğunluğuna bakmayız, son demlerde...:)
Inşaallah olur ya
-
@figo102009 inşallah hakkınızda hayırlısı olur. Bir yerden başlamak lazım gerisi geliyor.
-
@figo102009 inşallah hakkınızda hayırlısı olur. Bir yerden başlamak lazım gerisi geliyor.
Hocam amin inşallah...
Bide mülakatta yoksa süper olur..
Dua ile hocam..
-
Bir yıl çalışma şartınvarmış büro personelinde o süreçde merkeziden atanırsak ya da a grubundan yerleşirsek kurumu bırakamıyor muyuz bilgisi olan var mı
-
@mülakatzedee arkadaşıö egm’de psikolog 3 yıl çalışma şartı varmış gireli iki yılı geçti. Son merke yerleştirme ile kamu hastaneleri geldi geçeceğim falan diyor sonuçtan haberdar ederim.
-
@mülakatzedee, içinde söyledi: İşkur personel alımı 2018
Bir yıl çalışma şartınvarmış büro personelinde o süreçde merkeziden atanırsak ya da a grubundan yerleşirsek kurumu bırakamıyor muyuz bilgisi olan var mı
Hocam mülakat var mı..?
Ayrica puanınız kaç hocam..?
-
@kartel06 teşekkürler
-
@figo102009 büro personelinde yok sanırım puanım 82 zaten gelmez gibi ama maaşı da düşük okudum googleden emin değilim yani bi de en az 1 yıl çalışma şartı var sanırım alana çalışıyorum onun önü kapansın istemem
-
@mülakatzedee, içinde söyledi: İşkur personel alımı 2018
@figo102009 büro personelinde yok sanırım puanım 82 zaten gelmez gibi ama maaşı da düşük okudum googleden emin değilim yani bi de en az 1 yıl çalışma şartı var sanırım alana çalışıyorum onun önü kapansın istemem
Niye gelmesin ki? 82 ye bence gelir. Gümrükte gördük ki puanlar epey düşük kapattı. Hangi şehri tercih edeceğinizi bilmiyorum ama bence gelme durumu var. Hem mülakatta yokmuş. (Kesindir inşallah)
1 yıl çalışma şartı durumu var zannımca olumsuz gözüken...
-
@figo102009 1 yıl şartı yüzüünden başvurmayacam büyük ihtimalle inşallah merkezi de daha çok kadro olursa orda şansımı deneceğim
-
İlanlarin hespi coştu masallah. Bu da 2018 sinavi oncesi son bomba oldu. P3 80 puani olupta acikta kalan kalmadi neredeyse. Gercekten p3 dusunenler icin inanilmaz bir donem yasandi.
Gtb
Kyk
Ptt
Iskur
Hepsi su son donemde yuksek rakamlarla ilan cikti -
@antimülakat biz açıktayız hocam
-
@antimülakat hocam iki sorum var birinci puanım 79 gelir mi ikincisi alana da hazırlanıyorm smdi burdan atansam geçiş fln olmuyo mu bide urfaliym alım çok az olur mu ki :((
-
@antimülakat, içinde söyledi: İşkur personel alımı 2018
İlanlarin hespi coştu masallah. Bu da 2018 sinavi oncesi son bomba oldu. P3 80 puani olupta acikta kalan kalmadi neredeyse. Gercekten p3 dusunenler icin inanilmaz bir donem yasandi.
Gtb
Kyk
Ptt
Iskur
Hepsi su son donemde yuksek rakamlarla ilan ciktiHocam 83 puanla -mülakatsız diyorlar- istanbul gelir mi? Ne dersiniz..?