İşkur personel alımı 2018
-
Kadrolu düz memurlar imd başvuru yapabiliyor mu?
-
@figo102009 kadrolu memur imd için başvuru yapabiliyor mu?
-
@nfs, içinde söyledi: İşkur personel alımı 2018
ben uluslararası ilişkiler mezunuyum, büroya başvururken başvuru için uygun mezuniyet bilgileri bulunamadı diyerek başvuruyu ilerletmiyor...
bende uluslararası ilişkiler mezunuyum, başvuru yapamayınca mail attım gelen cevap şöyle
Sayın İlgili
Sözleşmeli Personel alım ilanımızda Büro Personeli unvanı için Ek-2 de yer alan “Mezun Olunması Gereken Bölümler” Kurumumuz birimlerinin ihtiyaçlarına göre belirlenmiştir.
İlanda yer alan bölümlerden mezun olmanız durumunda başvuru yapabilirsiniz.
tamamen saçmalık ya, büyük ihtimalle yanlış yazıyor ilanda, uluslararası ilişkiler ve kamu yönetimi yazmışlar. Biraz baktım da böyle bir bölüm yok, böyle bir bölümü duyan bilen var mı?
-
Arkadaşlar imd için başvuru yapmışım nasıl geri alacam başvuruyu ?
-
@bovaryy, içinde söyledi: İşkur personel alımı 2018
Hocam zannedersem başvuruyu geri alamıyorsun diyorlardı yukarıda bi arkadaş.. iyi kontrol edin diyordu. Inşaallah oluyordur. Göç 'te de benim başıma gelmişti.
-
@bovaryy hocam iletişim numarasından yetkili birine ulaşın durumunuzu anlatın yardımcı olurlar
-
sozlesmelialim@iskur.gov.tr mail ile sorun, cevaplıyorlar
-
Cok tesekkür ederim arkadaşlar inşAllah düzeltebeilirim.
-
Cok tesekkür ederim arkadaşlar inşAllah düzeltebeilirim.
Hocam o ilk başlangıç aşamasında mı hata oldu..?
-
@figo102009 Evet hocam imd büro yazan yere dikkat etmedim doldurdum sonra farkettim .
-
uluslararası ilişkiler mezunu olarak başvurabilen var mı ?
-
başvurunun ilk aşamasında kimlik bilgilerinde hata veriyor. sebebini bilen var mı?
-
Güncel işkur büro personeli 2018 temmuz maaşı 3.050 tl düzeyinde.
-
@burcuburcu, içinde söyledi: İşkur personel alımı 2018
Güncel işkur büro personeli 2018 temmuz maaşı 3.050 tl düzeyinde.
Hocam diyelim kazandık fakat ilerleyen yıllarda o an ki konjonktüre göre öğretmenliğe geçmek istesek muvafakat verirler mi acaba.?
-
@figo102009 hocam yanıltmak istemem ama muvaffakata ihtiyacınız olmayabilir. 4/b kadro geçişlerinde istifa yeterli oluyor.
-
@figo102009 hocam yanıltmak istemem ama muvaffakata ihtiyacınız olmayabilir. 4/b kadro geçişlerinde istifa yeterli oluyor.
İstifa yeterli oluyor lakin DPB yeni yayımladığı mevzuata göre sözleşmeliden sözleşmeliye geçişlerde öğrenim kazanma şartını getirdi. Yani artık farklı unvan da olsa geçiş yapılamıyor gibi biseyler dedi. Tuhaf bi durum :s
-
@figo102009 nasıl yani? 4/B kadrolara geçişlerde istifa sorun olmuyo, ister kadrolu çalışın ister sözleşmeli.
-
@figo102009 nasıl yani? 4/B kadrolara geçişlerde istifa sorun olmuyo, ister kadrolu çalışın ister sözleşmeli.
İstifa edersiniz lakin 1 bekleme olur hocam. Onu diyorum.
-
Bugun basvuran varmi basvuru sayisi kac civarinda ?
-
@burcuburcu hocam öğretmenliğe geçebiliyorsunuz sıkıntı olmaz