Galatasaray Avrupa’dan men cezası alır mı?
-
Son dönemde gündem yoğunluğu sebebiyle unuttuk hep. Gs’nin durumu belli olmadı diye hatırlıyorum yanlışsa düzeltin lütfen. Men cezası ihtimali var mı?
-
@aliveli Men cezası aldı sandım ya yok hocam para cezası ve alım satımla ilgili birkaç yaptırım uygulanacak.Uefa davet mektubunu bile yolladı men olayı yok
-
@fernando-reges hocam ffp kurallarını diğer takımlar kadar ihlal etmedi mi?
-
@aliveli Etti ama men yok 4 yıllık bir anlaşma yapıldı kâr-zarar konusunda.Mali yaptırımlar geldi hocam.Karar 7-8 gün önce açıklandı
-
Milan'in itirazı boşuna değildir bence . Ciddi soruşturma sonucunda ceza çıkacağını düşünüyorum .
-
Hocam böyle başlık mı açılır Kalpten gidiyordum.
-
ceza falan yok. anlaşmaya uyulduğu sürece de hiçbir sıkıntı yok. diğer takımları itirazları bizde galatasaray gibi anlaşmak istiyoruz söylemi üzerine, galatasaray lobisi iyi çalıştı güzel anlaşma yaptı, diğer takımlarda bizimkini örnek gösteriyor. olay bundan ibaret
-
Şampiyon oluyoruz yine bu muhabbetler yine değişmiyor. Kadaremizde hep bir borç batağı söz konusu. Bir iki sene dişimizi sıkıp ekonomik yapılanmaya gitmek gerek. Büyük futbolcular büyük paralar alırken toparlamak kolay olmuyor.
-
ne zamana kesin belli olacak?
-
@aliveli Galatasaray'ın Avrupada ki lobisi Türkiyeden daha kuvvetli bize kolay kolay ağır ceza veremezler. Milan bizi şikayet etti fenerle bir oldu bugün iki yıl men yediler. Akıllarınca kendileri giderken bizi de götüreceklerdi ama daha beter oldular bir yıl yerine iki yıl ceza aldılar