TEİAŞ MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI SINAVI 2018
-
@zanzinho teşekkür ederiz hocam biz de çok isteriz.
-
Merakla bekliyoruz bakalım...
-
Gelecek hafta sonuçlar geliyor, diyor muyuz?
-
@officialsecret Diyoruz hocam:) bakalım nasıl olacak ? Yüksek kapatacak gibi duruyor.
-
Baya yüksek kapatacak gibi hocam, hem süre hem de soruların kolaylığı. Ah keşke süreyi bu kadar uzun tutmamış olsalardı. @monser
-
Ne zaman aciklanir bilgisi olan var mi ?
-
Kurumu arayincada bi bilgi vermiyorlar. Herhangi bir bilgi alabilen var mi? Bide merak ediyorum yuksek kapatir dediginiz puanlar nedir mesela?
-
Ben 85 civarı düşünüyorum, giren kişi sayısı azdı o yüzden belli olmaz yine de.
-
Hocam 85 demek her dersten ortalama 43 net demek. Dogru yanlisida goturuyodu. Bu kadar yuksek olacagini dusunuyor musun
-
@desertiger
Doğru yanlışı göz ardı etmişim hocam haklısınız. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı çok daha az kişiyi çağırmıştı ve sınav daha zordu teiaşa göre Üstelik ingilizce kısım da vardı buna rağmen 81 ile kapatmıştı, ben de ona istinaden çıkarım yapmıştım. Bekleyip göreceğiz artık.
Daha tecrübeli arkadaşlar belki daha net söyleyebilirler. -
Gecen hafta aradigimda sinavlar okundu denmisti. Uzerinden 1 hafta gecti aciklanmadi
-
Bence 75 gibi bir puanla kapatacak. Yani ortalama 37 net falan yapan kalacak mülakata...
-
@desertiger, içinde söyledi: TEİAŞ MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI SINAVI 2018
Gecen hafta aradigimda sinavlar okundu denmisti. Uzerinden 1 hafta gecti aciklanmadi
Neyi bekliyorlar ki o zaman ya
-
Avukatların sözlü mülakat listesini açıklamışlar.. Hakikaten neyi bekliyorlar acaba?
-
Hic arayan oldu mu ne diyolar
-
@desertiger ayni bilgi yok denildi
-
Bugün açıklanır umarım.
-
Büyük ihtimal bu cumaya kadar açıklanır. Çünkü üstadlar öyle demişti mayısa kalmayacak diye. Fakat mülakatlar yapıldıktan sonra açıklanması 2 ayı bulurmuş. Sınav esnasında söylenmişti
-
Bilgide vermiyolar. En azindan bi tarih verilse.. Tamamen belirsizlik. Ha aciklandi ha aciklanacak bekliyoruz
-
Ben geçen hafta dahi açıklanır diye bekliyordum,test sınavı sonucta 80 küsür kişi girdi.Çok uzun sürmez okumak diye düşünmüştüm.