Şişlide oturulacak semt tavsiyesi
-
İstanbullu Arkadaşlar şişlide oturulacak yer tavsiyesinde bulunabilecek var mı ?
-
Veya şişli çevresi semtlerde
-
@ösl bddk kokusu alıyorum
-
@ösl istanbula yeni atananlar için mecidiyeköy mesafe ve bütce açısından daha uygun oluyor hocam. Ben de kazanirsam öyle planliyorum.
-
Şişli ve çevresinde kiralar sağlamdır.Bekleme imkanın varsa 2018 sonuna doğru metro çalışması bitiyor o zaman Şişli'ye ulaşım çok rahat olacak
-
Halide Edip Adıvar Mahallesi :)))
-
Fulya mahallesi. Hem Mecidiyeköy hem değil. Mecidiyeköy kargaşasından uzak ama 5 dakika yürüme mesafesinde.
-
@fernando-reges birkaç haftaya bulmam gerek hocam illa şişli olması gerekmez yakınları veya metro çevresi
-
@ersagun Fulya mahallesi duydum kiraları biraz fazla geldi istanbul çok zor olacak anlaşılan
-
@soulofnight mecidiyeköy neresi tam bazı yerleri ile ilgili kötü yorumlar okudum istanbulu hiç bilmiyorum:)
-
@ösl trafiği takip edin rahatlıkla bulacaksınız
-
@ösl Hocam, İstanbul şartlarında Mecidiyeköy'de kira ve muhit olarak en uygun yerlerden birisi Fulya’dır. Gülbahar, Gültepe taraflarında nispeten daha uygun yerler bulursunuz ama muhit olarak huzurlu olur musunuz onu bilemem. Eğer Fulya pahalı geldiyse, siz mecidiyekoy’den bakmayın bence. İstanbul’da en büyük lüks işyeri-ev yakınlığıdır. Bunda da gideceğiniz yol ile ödeyeceğiniz kira farkının sizi tatmin etmesi lazım. Mecidiyekoy’e Ulaşım çok kolay olduğu icin, tek vasıta yerlere bakın. İşyerinin servis imkanı varsa hele hiç düşünmeyin, Bakırköy vs. çok güzel olur.
-
@ösl Kağıthane civarı olabilir.Alibeyköy'den bile bakabilirsiniz tek vasıta ile ulaşım var ancak trafiğe göre 40-50 dk'yı bulabiliyor.5-6 ay başınız ağrır sonra metro ile 5 dakika.Metronun istikametini bir inceleyin derim.(Mahmutbey-Şişli metrosu)
-
@fernando-reges Alibeyköy derken yanlış anlamasın şimdi birileri oldu olacak K.Çekmece deseydin demesin.Oradaki mantık önce tek vasıta ile ulaşabileceğin sonra metro ile ulaşabileceğin bir yer de seçebilirsin anlamında
-
@ösl bomonti Kardeşim eğer bddk'da giriceksen işe gayrettepe metro ile gidiceksin muhtemelen istanbulda öyle işe yakın ev çok kolay bişey değil cehenneme hoşgeldin metrobüs hatları üstündeki yerlere bakabilirsin mecidiyeköy'ün düzgün yerlerinde ucuza ev bulman zor. Metro-metrobüs kombini ile işe gidebileceğin evlere bak otobüs-dolmuş kullanmak zorunda kalmazsan trafik sorunun olmaz. Anadolu yakasından bile bakabilirsin
-
@ösl hocam kurumunuz gercekten bddk ise metrobüs güzergahını da düşünün zincirlikuyu durağında inerseniz yürüme mesafesinde. Ayrıca zincirlikuyu durağı anadolu yakası sınırında, 3 durak sonra anadolu yakasında oluyorsunuz o yüzden anadolu yakası duraklarindaki semtleri(acıbadem vs) de düsünün derim.
-
@ösl ayrica kurumun servisi de var bu da onemli bir detay.
-
Gayrettepe
-
@soulofnight kurum servis detayını bilmiyorum kesin mi hocam
-
@maxmin hocam gayrettepe durağı lazım aynen İstanbulusunuz sanırım siz olsanız nerede ev tutardınız gayrettepede inmek için hiç bilmiyorum çünkü