TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

Şişlide oturulacak semt tavsiyesi

DİĞER
    şişli oturulacak semtler
    8
    30
    26812
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • Ö
      ösl @ersagun Son düzenleyen:

@ersagun hocam ilkbaşta Gülbahar çok mantıklı geldi fakat araştırdığımda huzur açısınsan iyi şeyler duymadım ve yokuş çokmuş galiba. Ucuz olmasının nedenlerini öğrendikten sonra yıkıldım 🙂 İstanbulu bilen birisi olarak metro ile ulaşım yapacağım önereceğiniz yer neresi olur ? 1+1 eşyasız bakıyorum 1200-1300 civarı olabilir malum maaş zaten 4500 civarı yaşamak için geliyoruz 3 yıl sabretcez gibi:)

E 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • Ö
        ösl @Fernando Reges Son düzenleyen:

@fernando-reges kağıthanede hangi mahalle veya neresi olabilir orayada bakmıştm

F 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • S
          soulofnight @ösl Son düzenleyen:

@ösl ik daki görevli söylemisti yemekhane ve servisi var çok memnunum demisti. Kazandiysaniz sartları gidip bir konusun ya da arayin hocam. Ona gore ev ayarlarsinız.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • F
            Fernando Reges @ösl Son düzenleyen: aliveli

@ösl Nurtepe,Güzeltepe tarafını önermem sadece.O taraflardan tutacaksan metro güzergahını takip et.Bende Yeşilpınar yazan yerdeyim metro bitseydi kesinlikle tavsiye ederdim

"Dünyadaki açlık ve sefaletin nedeni fakirleri doyuramadığımızdan değil zenginleri doyuramadığımızdandır"

Ö 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
            • K
              keynesinabv @ösl Son düzenleyen:

@ösl Kağıthane’de tutabilirsin gayrettepeye çok yakın. Bddk nın servisi var zaten belli noktalardan alıyor

aliveli Ö 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
              • aliveli
                aliveli Yasaklı @keynesinabv Son düzenleyen:

@keynesinabv bir şirkete görüşme için gitmiştim giderken kağıthane tarafından geçtim. Görüşme esnasında neden iş yerini böyle yere açtınız falan dedim meğersem arka taraf hemen iş banksı kuleleriymiş 😂 şok olmuştum.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                • Ö
                  ösl @keynesinabv Son düzenleyen:

@keynesinabv kağıthanede ;Gültepe, Yahya Kemal ,Çeliktepe,Gürsel mahallesi bu civarlardan hangisi iyidir bilginiz var mı?

• Ö
                    ösl @Fernando Reges Son düzenleyen:

@fernando-reges Gürsel mahallesi mi oluyor ? O civarlar iyi sanırım hocam

F 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                    • E
                      ersagun @ösl Son düzenleyen:

@ösl çalışan birisi icin tek başına eve çıkmak muazzam ama eğer bekar iseniz, güzel bir muhitte ev arkadaşı ile çıkmanızı tavsiye ederim.

• F
                        Fernando Reges @ösl Son düzenleyen:

@ösl Evet orası daha yakın

"Dünyadaki açlık ve sefaletin nedeni fakirleri doyuramadığımızdan değil zenginleri doyuramadığımızdandır"

• 1
                        • 2
                        • 2 / 2
                        • İlk ileti
                          Son ileti