2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@sosyal daha önce giriş yaptığınız yerlerden çıkış yapın bende de böyle sorun verdi telefonumdan çıkış yaptığımda açıldı belgemi aldım
-
@eliff geçen sene çıkmıştı o soru cevabı kapıya yapıştırma usulüydü fakat yeni değişiklikle yanlış değilsem tebliğ usulü olmuş kapıya yapıştırma
-
Herkese başarılar dilerim
-
Arkadaşlar acil yardım edermisiniz gibin sitesine 1 saattir giremiyorum çıktıyı alamadım
-
@cesss çıktıyı alabildin mi ortak
-
@içerde14 nihayet aldım hocam
-
sınava giriş belgesi ve nüfus cüzdanı dışında birşey lazım değil di mi kpss gibi. Sorayım da bir sürpriz le karşılaşmak istemiyorum
-
@morand kalem silgi kalemtraş bunlarda lazım
-
Mimarlık fakültesi trenle ankara durağında demi arkadaslar
-
@cesss kardeşim kendiliğinden mi düzeldi. Yarım saattir bekliyoruz. Giremedik siteye.
-
Sınav 150 dk mıymış
-
@ucanbalon Ankara Garı'ndan alt gecitten karşıya geçeceksiniz sonra 5 dk yürüme mesafesinde.
-
@safitürk69 evet daha doğrusu telefondan girince düzeldi ama bende pcden girince girmiş gibi yapıp sisteme girmedi yarım 1 saat ona bekledim
-
gazi tıp iibf ye yakınmıydı?
-
-
@toranj hocam siz ankarayı çok iyi biliyosunuz sanırım. cevaplarsanız sevinirim
-
Burası karışacak vaziyet alın
-
@toranj yakın hocam. Yürüme mesafesinde.
-
@onuktekin çok sağolun hocam
-
@toranj İİBF'ye sırtını verip dostum karşıya baktığında hafif sağdaki yeşil bina Gazi Hastanesi, kahverengi bina Gazi Tıp'ın otoparkı çok katlı görürsün zaten, Fakülte de aynı arazide alt kısmında kalır.