GUY SAKARYA
-
Geçen sene de yazacağım il hiç konuşulmamıştı ve benden yüksek kapatmıştı. Bu yıl da hiç Sakarya duymadım. Beni korkutuyor bu sessizlik.
-
@alen zaten konuşulmayandan korkcaksın
-
Ben de yazıyorum memleketimi
-
@davetsiz sen de bu sessizlikten korkmuyormusun kardeşim yoksa puanın yeterlidir zaten:)
-
Sakarya en son sinavda kaçla kapatmıştı arkadaslar?
-
@olursaolur 78
-
@alen ıyimis bu yil da o zaman bikac puan altına kapatsa ne guzel olur
-
@olursaolur Hiç konuşulmuyor, böyle bir önceki alıma bakıp aynı sizin dediğiniz gibi düşünüp yüklenme olunursa daha da yüksek kapatmasından korkuyorum şahsen.
-
@alen korkunun ecele faydası yok nasip bu işler 2 kere elendim artık pek heyecan da kalmadı. Çok şükür iyi bir isim de var artık. Yazacağım gelirse gelir puanım yüksek degil 79
-
Beni çok korkutmuyor Sakarya açıkçası.ama sunu da düşünmek lazım gecen yıl Sakaryanın yakınında Düzce Kocaeli Istanbul Bursa illeri açıldı bu yil sadece Istanbul ve Bursa var o tarafta risk nasil dağılacak bakalim umarım yazanı üzmez kolaylıklar..
-
Ankara-Sakarya arası gidip geliyordum. Kararımı Sakarya'dan yana verdim. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
-
@no33 hocam puan kac
-
80.15 efendim
-
Vay arkadaş bir kişi daha memlekete göz koydu gittikçe kötü bir hal almaya başladı sakarya terlemeler başladı bende
-
@davetsiz hemşo iyi bir işe mi girdin? nerdesin? hayırlı olsun
-
@sr evet kardesim.
Sakaryada turkiyenin önde gelen kurumsal firmalarindan birine girdim çok şükür -
@davetsiz tekrar hayırlı olsun çok sevindim. Yer varsa döneyim de beni de aldır bıktım İstanbul'dan Sakarya da kurumsal 5-10 şirket var zaten az çok tahmin ediyorum girdiğin firmayı. Mutluysan GUY a hiç gerek yok zaten hem özelde yükselme olanağı çok daha fazla.
-
@sr
Doğru diyorsun da ben garantici bir insanım yarın kapı önüne koyulma riskim çok az dahi olsa o iş yerinde huzursuz olurum. Bu yüzden biraz da bırakamıyorum şu memurluk işlerini. Bir de memleketim olunca haliyle..O yüzden başvuracağım. yoksa şu an çok mutluyum. -
@davetsiz bizden başka puan yazan olmamış ki benden de gözün korkmasın en azından sesimi çıkarıyorum, sessizlerden korkalım
-
Kimler hangi puanla yazdı görelim bakalım