Fen Edebiyat Mezunu İdari Hakim Adayları
-
@hgrotius Şu an konunun babamla ilgisi yok ki ailenize saygılarımı sunarım.Bu yaptığınız yorum dahi sizin epey küstah bir insan olduğunuzu gösteriyor. Sizinle tartışma niyetinde değilim.Çoğu hukuk öğrencisi bu kafa yapısına sahip.
-
@öğrenci önce hakaret et sonra beyefendi numarası yap. Ben sizin iddia ettiğiniz gibi hukuk büyüktür iibf demiyorum. Ya alanlar komple kaldırılsın, yahut alan sınırlarına saygı duyulsun diyorum.
-
@öğrenci alan gaspı derken? Saydığınız mesleklerin meslek tanımlarında zaten hukuk fakültesi mezunu olmak şartı da mevcut. Kimse kimsenin alanını gasp etmiyor. Herkes nasibini kovalıyor.
-
@hgrotius Beyefendi numarası yapmış olsaydım. Küstah babandır cümlesinden sonra küfürlü konusur ya da başka bir şekilde cevap verirdim. Eğer dediğiniz gibi siz beyefendi olsaydınız küstah sensin der kendi yorumunuzu yapar olayı ailem üzerine getirmezdiniz. Bu kadar basit. Rasgele...
-
@mühlet Bizler de onu diyoruz hocam.. İdari hakimlik için kotalı da olsa sbf/ibf şansı vardı.Bu şimdi tamamen kaldırıldı.Bundan sonra ya hiç alınmayacak ya da çok çok az alınacak.Madem uzmanlaşmaya gidiliyor kurumlarda tüm bölümlerde aynı uzmanlaşma olsun istiyoruz.
-
@öğrenci öyle lafa öyle cevap verilir.
-
@hgrotius Aynen.
-
Ya troll başlık bu. Kavgaya girişmişsiniz bide hemen
-
@1umut Aynen öyle.Trolledi gitti.:)Ortalığı karıştırdı başlık sahibi ortada yok.
-
@öğrenci kamu kurumlarının çoğunda uzman kadrolarında çalışanlar sadece İİBF mezunu veya hukukçu değil. Endüstri mühendisi de var, matematikçisi de var,başka sayamadığım bölüm mezunları da var. Hepsinin alanı farklı ve hepsi kendi alanında yapılan düzenlemeler ile ilgili çalışıyor. Yani tutup bunu alan gaspı diye gösteremezsiniz. Bu uzmanlaşma olmaz
-
@1umut, içinde söyledi: Fen Edebiyat Mezunu İdari Hakim Adayları
Ben basligi acan arkadasin troll oldugunu dusunuyorum. Bi fen edebiyat mezununun bu siteyi bilmesi, hemen gelip baslik acmasi filan (ve basligi dogru yerde acmis) gercekci degil.
Ama gercek oldugunu varsayarsak da onlara bu hak verilirse tabiki haklarini sonuna kadar kullanacaklar. kazanabilme ihtimalleri dusuk ama bu haklarini kullanmalarina engel degil.
Bu isin tek karlisi dersaneler ve osym olcak. Tabi eger olursa:)Siteyi bilen ben varım cift diploma var,hatta geçen alimda sinirda kalanlardanim,ama dediginiz dogru nerdeyse imkansiz kazanmaları kazanırlarsa zaten helal olsun.(banka sınavları gibi herhangi bir alandan 4 yillik mezunu isteyip yaptiklari sinavlarda alan sormalari gibi olur)o yüzden çok takılmamak lazım,ilanda iibf olsunda ne olursa olsun benim görüşüm bu
-
@aliveli ne zaman gelir?
-
@mühlet meseleyi anlatamadım galiba.. Bu tartışma genelde idari hakimlik için SBF ve hukuk mezunları arasında oluyor hocam. Ne ilk ne de son tartışma. Kurumlarda bu bölümler dışında çalışan insanlar elbette var fakat onların süreçleri nasıl oluyor bilmiyorum onun için yorum yapmam doğru değil. Burada çoğu insanın söylediği idari hakimlik için de SBF IBF den alım yapılması...
-
konuyla ilgili farklı görüşler: https ://eksisozluk.com/lisans-mezunlarinin-idari-yargic-olabilmesi--5718521?a=popular&p=1
-
Trol başlık sandım bi an dicektim ki trol başlıkmış yiyin birbirinizi diyerek izliyodur şimdi
-
Kardesim sen simdi ne yap biliyon mua? Git once 5 kiloluk 2 tane dambil al, 1 olcek protein tozu ic ac mevzuat.gov.tryi ne varsa oku sinavi kazanirsin insallah
-
iibf ıntihar etti başlığı gorunce:))
-
SBF mezunuyum inşallah TUS ve DUS yolu da bizlere açılır
-
@hunat kahkaha atarken sandalyeden düşüyordum hocam, "Yeni Türkiye"de her şey mümkün olacak gibi duruyor, yeni Türkiye derken en eskisine mi döndük ne oldu, eskiden bir çok kadroda özellikle öğretmenlikte açık olduğu için her alandan hatta ilkokul mezunu insanları bile bu kadrolara aldılar yakında dediğiniz gibi İİBF'de işsiz mezun sayısında çok birikme oldu sağlıkçı açığı da sürekli var deyip İİBF mezunu sağlıkçı görmeye başlarsak şaşırtıcı olmayacak
-
İibf mezunuyum mühendis olacağım. Yarın gelip başlayım mı?