10 Tem 2018 14:57

bende bimer' yazmıştım 1 ay önce kotanın kaldırılmasını talep etmiştim. şuanda öyle bir çalışmamız yok diye cevap gelmişti. anlaşılan adamlar bizi yanlış anlamış. arkadaşlar kota kalmış gibi görünüyor fakat kota kalmamışta sanki gizlenmiş gibi olmuş. bakanın keyfine kaldı bizim iş isterse alımların hepsinde bizden de alır istemezse hiç almaz hukuk dışından. benim şahsen istediğim bu değildi. ben hukuk mezunu ve hukuk dersi alan bölüm öğrencileri her alımda aynı şartlarda yarışsın isterim. ama bakıyorum ki kotayı kaldırmakla iyi birşey yaparken bizim umutlarımızı ihtiyaç şartına bağlamak çok hoş olmadı. yine haksızlık yapılıp yapılmayacağı bakanın insafına kaldı. bize böyle kota, ihtiyaç halinde gibi engeller koyarken hukuk mezunları o zaman neden istedikleri her yere engelsiz bir şekilde girebiliyor. arkadaşlar burada hukuk mezunu arkadaşlar bana kızmasınlar ben sadece eşitlik istiyorum. her zümreye eşit yaklaşsın devlet adam kayırmacılık yapmasın. sonuçta herkes bu devletin vatandaşı. devlet herkese eşit olmak zorundadır.