Fen Edebiyat Mezunu İdari Hakim Adayları
-
İİBF elden gideyeaahhah geyiği olmamış eksikliği fark ettim dostlar!
-
@antimülakat ben yıllardır fen bilimlerinde bir kariyer yapmadığım için pişmandım sanırım bunun önü açılıyor, neden fizik profesörü olamayayım inancına sahibim şu an
-
@agor bunlar hep istihdam
-
En çılgın yılı yasiyoruz huniler kafaya eller havaya :))
-
@antimülakat ben fen edebiyatçılardan "hukuk okumasak da her mevzuya hakimiz" diye bi geyik bekliyordum o da eksik kalmış
-
@agor atom fiziğine de profösörlüğe de lanet olsun!
-
Dostlar her ne kadar genel düzenleme bütün lisans mezunları için idari hakimlik in önünü açıyor gibi görünsede bakanlık düzenlemesi ve sınav yönetmeliği bunun önüne geçecektir. İibf li alımında dahi kılı kırk yaran Adalet Bakanlığı başka fakülte mezunlarından hayatta hakim almaz. Ben bunu bilir bunu söylerim.
-
@antimülakat inşallah dediğin gibi olur üstad yoksa gerçekten ilginç bir tablo karşımıza çıkacak, yani adam su ürünleri mühendisliği mezunu sağlam referansı var bu kadroya girdi, ne yapacak bu adam, ıstakozlarla ilgili mi karar verecek, ahtapotları mı değerlendirecek
-
-
Fen edebiyat mezunları sınava girebilecek diyerek sadece girmek istedğimiz mesleği küçük düşürmeye çalışıyorsunuz başka bir şey değil. Bu tür başlıklara da bu tür haberlere de itibar etmemek lazım. Olmayacak öyle bir durum çünkü.
-
-
@hgrotius ALAN GASPI derken? Siz okulda hukuk namına ne gördünüz?Vergiden idareden haberiniz var mı?Yasal olarak mümkünse girin ama sonuçta yine hukukçularla iibfliler olucak akademide.Bol şans.
-
-
ben de bohem olmak istiyorum.hangi kaynaklardan çalışmam gerekiyor?
-
@yourdreams ben hukuk mezunuyum.
-
@hgrotius o zaman alan gaspindan bahsetmeye hic hakkınız yok.Bizim alandan girdigimiz çoğu mesleğe basvurma hakkınız var.Hayirdir 200 de 40 ihtimaline gece gündüz çalışmış insanlara mı lafınız,sisteme mi?
-
Fen Edebiyat Fakultesi Mezunlari icin Kaymakam Adayligi basligi acildi mi yoksa ben mi goremiyorum ya da yakinmidir acilmasi
-
Biri idari hakim olmak için belli bir oranda hukuk dersi alma zorunluluğu olduğunu anlatsin,ilan geldiğinde yuzunuzdeki ifadeyi çok merak ediyorum
düzenlenmiştir
-
Heisenberg'in belirsizlik ilkesi Dünya'nın temel ve kaçınılmaz bir özelliğidir ve Dünya'ya bakış açımızı derinden etkilemiştir. Aradan 70 yıldan fazla bir süre geçmesine rağmen, pek çok filozof bu etkileri kavrayamamıştır ve hala pek çok tartışmanın konusudur. Belirsizlik ilkesi, Laplace'ın bir bilim kuramı olan tümüyle belirlenimci evren modeli düşü'nün sona erdiğinin işaretidir. Eğer evrenin şu andaki konumunu dahi kesin ölçemiyorsak, gelecekteki olayları da kesin olarak tahmin edemeyiz!
Stephen W. Hawking -
Acaba soru olarakta idari hakimlik sınavında biyoloji, felsefe, kimya soruları geleceğini mı bekliyorlar?