TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2018 Kaymakamlık Sınavı İlani

DİĞER
    kaymakamlık 2018
    589
    10069
    1796168
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • R
      ronin Yasaklı Son düzenleyen:

tamam haklısınız da kac kısının duyumu bosa cıkıyor burada neden lınc kulturu anlamıyorum duyumlarımızı soyluyoruz adı uzerınde duyum

L 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • L
        ladybug @Kaya87 Son düzenleyen:

@kaya87, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani

@ladybug ne guzel iste tebessum ettirmis. Tebessum cok hizli yayilir insandan insana en hizli gecen etki eden guzel seylerden biridir

Hocam isin sakasi bir yana hala basvurumu bekletiyorum.Sabahtan beri bir tartisma ortami var.Basliga ileti geldi mesajini aldigimda bir gelisme mi oldu diye bakiyorum ama sadece insanlar birbirini yiyor.Bence bu haksizlik..Bizim birbirimize yaptigimiz en buyuk haksizlik.

Hep geçer diyorlar ya Olric. Sence geçer mi? Geçer elbet efendim; bazısı teğet geçer, bazısı deler geçer, bazısı deşer geçer, bazısı parçalar geçer. Ama mutlaka geçer.

Kaya87 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • L
          ladybug @ronin Son düzenleyen:

@ronin, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani

tamam haklısınız da kac kısının duyumu bosa cıkıyor burada neden lınc kulturu anlamıyorum duyumlarımızı soyluyoruz adı uzerınde duyum

Duyumsa amenna tabi ki..ama duyum gibi soylenmemis hocam..buraya dikkatinizi cekmek isterim.
          Her neyse konuyu fazla dagittik.Insallah amcaniz sizinde dediginiz gibi yaniliyordur.Iyi aksamlar herkese...

Hep geçer diyorlar ya Olric. Sence geçer mi? Geçer elbet efendim; bazısı teğet geçer, bazısı deler geçer, bazısı deşer geçer, bazısı parçalar geçer. Ama mutlaka geçer.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • R
            ronin Yasaklı Son düzenleyen:

bu arada gecmıs olsun dıye basladıgımda kesınlıkle dalga gecmek gıbı nıyetım yoktu lutfen eger oyle anladıysanız özur dılerım

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
            • ?
              Eski Kullanıcı @ladybug Son düzenleyen:

@ladybug küçükler ve kisitlilar kardeşim hukuk akmış

L 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • R
                refik.soydam Yasaklı @ronin Son düzenleyen:

@ronin benim bekçi unvanım yok ama dikkat edin yarın dediğiniz olmazsa... grubum şarlatanı olursunuz, duyumum bu mu dediniz? nokta atışı şu bu olacak mı:)

• L
                  ladybug @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@krdnl38, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani

@ladybug küçükler ve kisitlilar kardeşim hukuk akmış

Hocam anlamadim afedersiniz.

? 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                  • M
                    MULKİ Yasaklı @ronin Son düzenleyen:

@ronin hocam zaten ortam gergin biliyorsun bu işe aylarını yıllarını veren arkadaşlar var kolay değil sende öyle bir cümle kurunca olan oldu hakkını helal et inşallah hakkımızda hayırlısı olur.

• ?

@ladybug dikkat çekme gayesinde arkadaşlar konu olma istegi var prim vermeyelim kardeşim

L 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                      • Kaya87
                        Kaya87 @ladybug Son düzenleyen:

@ladybug herkes ayni durumda anliyorum. Daha sakin olursak daha iyi olacak

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                        • L
                          ladybug @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@krdnl38, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani

@ladybug dikkat çekme gayesinde arkadaşlar konu olma istegi var prim

Peki hocam..ama arkadas kotu niyetli olmadigini soylemis.Artik aninda malik olabilir 🙂

? 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                          • ?

@ladybug tapuya şerh etmesi lazım yoksa sıkıntı 🙂

• R
                              refik.soydam Yasaklı @safiTÜRK69 Son düzenleyen:

@safitürk69, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani

@paretowilfredo Yav reis yok mu bu Ronnin arkadaşın IP’sinin uyuştuğu kimse.:)

aynen kim olduğunu bir öğrensek:)

R 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                              • R
                                ronin Yasaklı @refik.soydam Son düzenleyen:

@refik-soydam butun dertler sıkıntılar bıttı benım kım oldugum mu onemlı bu mu derdımız yani sınavın en olacagı bellı degıl gırebılecek mıyız gıremeyecek mıyız derdı sorunu var benle ugrasıyorsun. o zaman kimse rumuz kullanmasın. özür diledim hala konusuyorsunuz.

R 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                • K
                                  Kaydı Silinmiş Son düzenleyen:

BU AKŞAM HEP BERABER SAAT 23.00'da AYNI ANDA AŞAĞIDAKİ METNİ CİMER'e YAZIYORUZ ARKADAŞLAR. Her yerde paylaşın destek isteyin. Birlikte hareket edersek yanlış bir açıklama yapılmadan güzel bir haber gelir.
                                  ÜŞENMEYİN SİZİN GELECEĞİNİZ!!

Sayın Cumhurbaşkanım; Tüm hayali kaymakam olmak ve vatana en iyi şekilde hizmet vermek isteyen binlerce Kaymakam adayından biriyim. 3 nolu Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinde yer alan "Kamuda en az beş yıl hizmeti bulunmak" ifadesinin müphem olması şu üç soruyu aklımıza getirerek bizleri endişeye sürüklüyor:
                                  1- Kamuda 5 yıl hizmeti olamayan hiçbir yeni mezun için kaymakamlık sınavı açılmayacak mı?
                                  2- Kaymakamlık staj süresi 5 yıla çıkarılarak kaymakam ataması 5 yıl sonra mı yapılacak?
                                  3- Kaymakamlık sınavı tamamen kaldırılarak 5 yıl hizmet koşuluyla doğrudan mı atama yapılacak?

Sayın Cumhurbaşkanım, genç nesillere ne kadar önem verdiğinizi farkında olarak vatanına ve milletine hizmet etmekten başka gayesi olmayan kaymakam adaylarının merak ve endişesinin giderilmesi için resmi bir açıklama yapılması yönünde gereğinin yapılmasını bilgilerinize arz ederim.

lütfen yollayın arkadaşlar. belki bir umut faydası olur.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                  • F
                                    fthgny Son düzenleyen:

Çok değerli arkadaşlar!

703 sayılı KHK’nın Geçici 1. maddesinin 18. fıkrasına göre sınav mevcut haliyle yapılacaktır, yapılmak zorundadır. 51 gün kaldı ders çalışmaya odaklanın, rahat olun

Saygılar...!

? K R C 4 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 6
                                    • ?
                                      Eski Kullanıcı @fthgny Son düzenleyen:

@fthgny gerçekten çok güzel bir tespit, tebrik ederim👏👏👏

• K
                                        Kaydı Silinmiş @fthgny Son düzenleyen:

@fthgny hocam kaymakam adayları şubesi çalışanları bizi sıkıntıya soktular. onlar sınav iptal edilecek dediler. hatta her arayana farklı farklı cümleler kurdular. haliyle bizler de tedirgin olduk

• R
                                          Richter @fthgny Son düzenleyen:

@fthgny 👏👏👏👏

Verbringe die Zeit nicht mit der Suche nach einem Hindernis,
                                          villeicht ist keines da.

• C
                                            cengiz @fthgny Son düzenleyen:

@fthgny benim okuduğumdan anladığım geçici 1. madde ile ilgili , kaldırılan veya birleşen bakanlıklarla ilgili bu söylediğin o bakanlıklar bünyesinde gerçekleştirilecek faaliyetler ile ilgili tabi ki benimkisi yorum doğru da olmayabilir

• 1
                                            • 2
                                            • 43
                                            • 44
                                            • 45
                                            • 46
                                            • 47
                                            • 503
                                            • 504
                                            • 45 / 504
                                            • İlk ileti