Göç İdaresi 335 sözleşmeli personel alımı
-
@ynsclk92 bilgi var mı açıklanma tarihiyle hocam, ablam girdi merak ediyoruz
-
@müellif malesef hocam yok ama en iyi ihtimalle bu hafta içi olmazsa diğer hafta içi olabilir gibi yoksa temmuz sonuna kadar sürer
-
@ynsclk92 çok gecikti gerçekten hocam
-
@müellif malesef hocam yani yani seçimlerin 5-6 saatte belli olduğu yerde bin kişinin sonuçlarını toparlamak aylar alıyor maleseffff
-
artık açıklansa ben aradım bilgi vermedeki kişi bizde bilmiyoruz ne zaman açıklanacağını dedi
-
Açıklanmış, kazananlara hayırlı olsun
-
Hayırlı olsun kazanan arkadaşlarımıza.
-
Teşekkürler sağolun, bende kazananları tebrik ederim
-
Belgeleri veren yok mu işe başlama falan ne zaman arkadaşlar bilen var mı?
-
@exclusive 2 ya da 3 hafta içinde deniyormuş, fazla bilgi verilmiyormuş
-
@sdaa01, içinde söyledi: Göç İdaresi 335 sözleşmeli personel alımı
@exclusive 2 ya da 3 hafta içinde deniyormuş, fazla bilgi verilmiyormuş
Teşekkürler
-
Sözleşme imzalama nerede olacak bilen var mı? Ankara mı yoksa çalışacağımız şehir mi?
-
@exclusive muhtemelen çalışacağınız şehirde imzalarsınız sözleşmeyi.
-
Eve tebligat gelmeyecekmis arkadaslar telefonla arayip teblig edeceklermis. Aman sarjara ve ses moduna dikkat!!:)
-
Bazi illeri aramaya baslamislar bugun arkadaslar buralarda aranan yok mu? Kimseden ses cikmiyor.
-
@yusufum nereleri aramışlar
-
@genclerbirlikli ankara, istanbul ve mersinden arananlar olmus. Yarin baslayabilirsiniz demisler. Beni bugun arayan olmadi. Ins yarin ararlar artik.
-
@yusufum ararlar hocam inş haberlerinizi bekliyoruz
-
Arkadaslar farklı ili kazananlar için 15 güne kadar yol izni hakkı var dimi o durumda olan arkadaşlar cevap yazabilir mi benimle bianönce gelmelisiniz diye konustular ama ?
-
@ssburcu ne zaman aradilar hocam sizi? Yol izni konusunu netlestiremedim ben de 15 gunluk sureniz var diyenler de var yok diyenlerde. Sizi arayanlara sordunuz mu?