@ssburcu ne zaman aradilar hocam sizi? Yol izni konusunu netlestiremedim ben de 15 gunluk sureniz var diyenler de var yok diyenlerde. Sizi arayanlara sordunuz mu?
Göç İdaresi 335 sözleşmeli personel alımı
-
@ynsclk92 bilgi var mı açıklanma tarihiyle hocam, ablam girdi merak ediyoruz
-
@müellif malesef hocam yok ama en iyi ihtimalle bu hafta içi olmazsa diğer hafta içi olabilir gibi yoksa temmuz sonuna kadar sürer
-
@ynsclk92 çok gecikti gerçekten hocam
-
@müellif malesef hocam yani yani seçimlerin 5-6 saatte belli olduğu yerde bin kişinin sonuçlarını toparlamak aylar alıyor maleseffff
-
artık açıklansa ben aradım bilgi vermedeki kişi bizde bilmiyoruz ne zaman açıklanacağını dedi
-
Açıklanmış, kazananlara hayırlı olsun
-
Hayırlı olsun kazanan arkadaşlarımıza.
-
Teşekkürler sağolun, bende kazananları tebrik ederim
-
Belgeleri veren yok mu işe başlama falan ne zaman arkadaşlar bilen var mı?
-
@exclusive 2 ya da 3 hafta içinde deniyormuş, fazla bilgi verilmiyormuş
-
@sdaa01, içinde söyledi: Göç İdaresi 335 sözleşmeli personel alımı
@exclusive 2 ya da 3 hafta içinde deniyormuş, fazla bilgi verilmiyormuş
Teşekkürler
-
Sözleşme imzalama nerede olacak bilen var mı? Ankara mı yoksa çalışacağımız şehir mi?
-
@exclusive muhtemelen çalışacağınız şehirde imzalarsınız sözleşmeyi.
-
Eve tebligat gelmeyecekmis arkadaslar telefonla arayip teblig edeceklermis. Aman sarjara ve ses moduna dikkat!!:)
-
Bazi illeri aramaya baslamislar bugun arkadaslar buralarda aranan yok mu? Kimseden ses cikmiyor.
-
@yusufum nereleri aramışlar
-
@genclerbirlikli ankara, istanbul ve mersinden arananlar olmus. Yarin baslayabilirsiniz demisler. Beni bugun arayan olmadi. Ins yarin ararlar artik.
-
@yusufum ararlar hocam inş haberlerinizi bekliyoruz
-
Arkadaslar farklı ili kazananlar için 15 güne kadar yol izni hakkı var dimi o durumda olan arkadaşlar cevap yazabilir mi benimle bianönce gelmelisiniz diye konustular ama ?
-
@ssburcu ne zaman aradilar hocam sizi? Yol izni konusunu netlestiremedim ben de 15 gunluk sureniz var diyenler de var yok diyenlerde. Sizi arayanlara sordunuz mu?