KPSS-2018/6 Karayolları Genel Müdürlüğünün Sözleşmeli Personel Alımı
-
@figo102009 82.07 gerçi merkezi de alımı az yaptı
-
@mülakatzedee, içinde söyledi: KPSS-2018/6 Karayolları Genel Müdürlüğünün Sözleşmeli Personel Alımı
@figo102009 82.07 gerçi merkezi de alımı az yaptı
Hocam merkeziyi bilmiyorum ama karayollarını da ihmal etmeyin. Giden 15 liranız olur ama en azından aklınız kalmaz.
-
Karayolları her anlamda diğer kamu kurumlarına göre ağır basar dostlar. Maaş ve diğer sosyal haklar karayolları G.M. için çok belirgin şekilde iyidir. Tereddüt etmeden çalışacağınız bir ortama sahiptir.
-
@antimülakat, içinde söyledi: KPSS-2018/6 Karayolları Genel Müdürlüğünün Sözleşmeli Personel Alımı
Karayolları her anlamda diğer kamu kurumlarına göre ağır basar dostlar. Maaş ve diğer sosyal haklar karayolları G.M. için çok belirgin şekilde iyidir. Tereddüt etmeden çalışacağınız bir ortama sahiptir.
Hocam işkur, nüfus, kyk büro personellerinin maaşı temmuz zammıyla 3 bin lira falan deniyor. Karayolları da büro personeli alıyor. Fark eder mi maaş olarak..?
-
Antimulakat hocam Göç Idaresi mi sizce KGM mi:) Goc idaresinde istedigim sehri kazandim. Evraklarimi verdim ama henüz baslatmadilar. Simdi Kgm hakkinda hep olumlu seyler duyunca kararsiz kaldim. Göçü kazaninca ISKUR a basvurmadim ama ya Göcte bi aksilik cikarsa basvursamiydim gibisinden kuruntuya düstüm. KGM ye basvuruyum mu sizce ve basvurursam tek sehir icin 84 puana gelme olasiligi nedir? Son gunun aksamina kadar (pazartesi sanirim) basvurmucam Gocten aramalarini bekleyecem ama aramazlarsa basvurmayi dusunuyorum sizce ne yapmaliyim?
-
@yusufum, içinde söyledi: KPSS-2018/6 Karayolları Genel Müdürlüğünün Sözleşmeli Personel Alımı
Antimulakat hocam Göç Idaresi mi sizce KGM mi:) Goc idaresinde istedigim sehri kazandim. Evraklarimi verdim ama henüz baslatmadilar. Simdi Kgm hakkinda hep olumlu seyler duyunca kararsiz kaldim. Göçü kazaninca ISKUR a basvurmadim ama ya Göcte bi aksilik cikarsa basvursamiydim gibisinden kuruntuya düstüm. KGM ye basvuruyum mu sizce ve basvurursam tek sehir icin 84 puana gelme olasiligi nedir? Son gunun aksamina kadar (pazartesi sanirim) basvurmucam Gocten aramalarini bekleyecem ama aramazlarsa basvurmayi dusunuyorum sizce ne yapmaliyim?
Göç ten ne aksilik olacak ki? Bisey olmaz hocam
-
@figo102009 olmaz demi hocam:)) bu sene basima bazi aksilikler geldi de paranoyak oldum. Ya soyle olursa ya boyle olursa ya gozden kacirdigim bi sey varsa vs gibi dusuncelerle donup duruyorum. Kazandigimi cogu yakinima bile soylemedim ise baslamadan soylemeyecem. Gs falan tamamlandi korkum o yonden degil de evraklarda falan filan bi aksilik eksiklik yoktur ins:)))
Bi çıtirti duydun mu hocam... -
İstediğiniz ili kazandıysanız yenisini denemenizi tavsiye etmem. Bir de bir başka arkadaşımızın önünü tıkamakta çok doğru olmaz. Aşağı yukarı maaşlar 3 bine yaklaşıyor ama Karayollarında sosyal tesis anlamında yararlanacak güzel yerler var. Tabi anlamda en iyisi DSİ onu da ilave edeyim!
-
@antimülakat evet istedigim il oldu cok sukur. Niyetim acgozluluk yapmak degil de henuz baslamadigim icin hic baslamayacakmisim gibi geliyo hala kazanmamisim sonuc bekliyomusum gibi. Goce bel baglayipta su alimlari bos yere kacirmis olmam ins en kisa surede baslatirlar.
-
@yusufum, içinde söyledi: KPSS-2018/6 Karayolları Genel Müdürlüğünün Sözleşmeli Personel Alımı
@antimülakat evet istedigim il oldu cok sukur. Niyetim acgozluluk yapmak degil de henuz baslamadigim icin hic baslamayacakmisim gibi geliyo hala kazanmamisim sonuc bekliyomusum gibi. Goce bel baglayipta su alimlari bos yere kacirmis olmam ins en kisa surede baslatirlar.
Bence de bir an evvel başlatsınlar sizi hocam
Yoksa işin sonu pek iyi yerlere gitmiyorLatife bi yana gs de bittiğine göre Allah ın izniyle yüzüp yüzüp kuyruğa gelinmiş demektir
-
@yusufum siz Göçe gidip sözleşmeyi imzaladiniz mi evrak teslimi falan yapıp.eger evrak teslimi yapıp sözleşmeyi imzalamadiysaniz halihazırdaki ilanlara başvuru yapabilirsiniz. Başvuru hakkınız var.
-
@rlg bakın bu konularda en yakın zamanda başından geçmiş bir arkadaşımız olaya el atmaya gelmiş. Bir kaç özel durumunuzu sorarsanız muhakkak cevap gelecektir.
-
@rlg, içinde söyledi: KPSS-2018/6 Karayolları Genel Müdürlüğünün Sözleşmeli Personel Alımı
@yusufum siz Göçe gidip sözleşmeyi imzaladiniz mi evrak teslimi falan yapıp.eger evrak teslimi yapıp sözleşmeyi imzalamadiysaniz halihazırdaki ilanlara başvuru yapabilirsiniz. Başvuru hakkınız var.
Yani hocam bu olayın espirisi; istersek evrakları verelim ama sonunda -hiçbir sebep sunmadan dahi olsa- imza atmaz isek hiçbir bağlayıcılığı olmaz diyorsunuz di mi...?
-
@rlg imzalamadim hocam. Basvuru yapabilecegi biliyorum ama basvurup hak yemeyim diyorum. Hos ben yemesemde baskalari yiyecek cunku KGM ye basvuracaklarin cogu zaten kyk da,ptt de vb yerlerde calisan insanlar:)) goc idaresi hakkinda da olumlu seyler duydum kgm hakkinda da. Bekledikce kafam karisiyo sadece...
-
@yusufum
Ben bu hak yeme olayina niyeyse coklari gibi bakmıyorum.eger kazandığınız kurumda baslayacaginizdan ve sizi iş maaş vs. Tatmin edeceginizden eminseniz yapmayın. Ama netlik yoksa yapin neticede ortada kaldığınızda kimse aaa buda bizi düşündü demez. -
@figo102009
Evrakları teslim ettiğinizde önünüze 1 yıllık sozlesmesayfasinida koyuyorlar orada maaş ve bazı şartlar yazıyor.onu illaki imzalattirirlar. Evragi bırakıyorum sözleşmemi sonra imzalayim karar vermedim dedirtmezler.size göre kurum yedek aldıysa hemen yedeklere dönüyor. -
Bu merkezi açıklasaydı, puanları biraz daha düşürürdü ama açıklamadılar bi türlü
-
@rlg belli bi süre çalışma şartı var mı yani başka kurumu kazanırsak geçebilir miyiz
-
@mülakatzedee
Sozleme 1 yıl her yıl Ocak ayında yenilenir sözleşmeler...Sözleşmeli olarak başlarsanız bir kuruma artık unvan değişikliği gibi bir sebeple diğer sözleşmeli alim yapan kuruma gecemiyorsunuz.Şöyle bir durum olursa ancak geçersiniz: öğrenim durumu sebebiyle unvan kazandığınızda. Mesela kimya bölümü mezunu sozlesmeli büro personeli olarak atandı sonra başka kurum sözleşmeli kimyager alımı yapacak o zaman başvuru yapıp geçer bir sene beklemez. -
@rlg, içinde söyledi: KPSS-2018/6 Karayolları Genel Müdürlüğünün Sözleşmeli Personel Alımı
@figo102009
Evrakları teslim ettiğinizde önünüze 1 yıllık sozlesmesayfasinida koyuyorlar orada maaş ve bazı şartlar yazıyor.onu illaki imzalattirirlar. Evragi bırakıyorum sözleşmemi sonra imzalayim karar vermedim dedirtmezler.size göre kurum yedek aldıysa hemen yedeklere dönüyor.Ama yukarıda @yusufum evrakları teslim etmiş ve sözleşme falan imzalamamış..??
Evrakları teslim edilince sözleşme imzalanır değil miydi..?