2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
- 

@ceks74 hem dguy için hem de vmy için söyleyebiliriz dostum 
- 

@can-mavi Teşekkür ederim hocam. İnşallah diyelim  
- 

@can-mavi @paretowilfredo Dostlar içişlerinde bi duyum var mıdır? Kaymakamlık harici mahalli idareler Kontrolörlüğü içişleri uzmanlığı gibi kadrolar için 
- 

@1umut, içinde söyledi: 2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları Tarim kredi kooperatifleri buyuk ihtimal önümüzdeki hafta 8 kisilik bir kontrolör ilanina cikicakmis. 
 Acilacak iller; urfa malatya sivas trabzon antepTarim kredi kont. ilani gelmis arkadaslar 
- 

@1umut meslek tanıtımı veya ilan konu başlığı var mı bulamadım. Ayrıca ysk ilan açmış kaymakamlıkla aynı güne denk geliyor. 
- 

@1umut guy la ayni saatte çok kötü olmus zamani 
- 

@olursaolur tarim kredi birakip giden istemedigi icin ozellikle secilmis olabilir diye dusunuyorum hocam. Ama yine de kuruma bi haber edin, dikkate alabilirler 
- 

@1umut ya bu kurumlar cok lanet 1 sene ilan bekledi bu millet durdular durdular üst üste bindirdiler 
- 

@olursaolur hocam tarim kredi hep ilani yaz aylarinda acar. Maliye bakanligi bu sene duzeni bozdu bence 
- 

@1umut tarım kredi de kpss den sonra alırdı o da bozdu istikrarı  
- 

@olursaolur hocam tarim kredi agustos ayi gibi yapiyor iste. Gecen sene sinav erkendi, sonuclar da erken aciklandi. Ama bu sene kpss de sarkti:) bakalim kaca duscek tarim kredi merak ediyorum