PTT mi devlet bankası mı ?
-
Arkadaşlar yön belirlemek adına soruyorum ikisi hakkında da bilgisizim her açıdan hangi taraf daha avantajlı ?
-
@gmzankr066 Pozisyon önemli.Banka teftiş kadrosu maddi olarak çok iyi seçenek sunar.Uzmanlık da bir iki sene sonra maddiyat yönünden tatmin sağlamaya başlar.Çalışma şartları ise çok değişkenli bir denklem gibi.Genel müdürlüklerde çalışma imkanı olabiliyor.Şubelerde ise sıkıntı daha fazla deniliyor.
-
@gmzankr066 ben ikisinin de iş yoğunluğu açısından benzer olduğunu düşünüyorum. Tabi burada performans istenilen iki iş söz konusu. Mecburen rekabete, hıza ve çok lüzumlu olmayan bir performansa dayalı iş düzeni olacak. İkisinden de en kısa sürede kaçmanın yolunu bulmak çok daha makul olacak. Banka da teftiş dışında şartlar gerçekten çok ağır bunu da not olarak ekleyelim.
-
@gmzankr066 PTT personeli son dönemde şatlarından pek memnun değil. Önceden girenler hariç şartları çok düşük deniyor.
-
Devlet Bankasında çalışıyorum, al birini vur ötekine olarak görüyorum hocam. ( Şubede çalışıyorum bu arada ) En mantıklısı arkadaşın da bahsettiği gibi, en kısa sürede kaçmanın yolunu bulmak
-
@burcuburcu PTT uzman Yardımcılığı da mı düşük olacak acaba
-
@monser hocam konuştuğum kişiler gişe memuru, büro personeli ve dağıtıcı gibi görevlerde çalışıyordu. Bu anlamda uzman yardımcısı zaten yeni bir kadro söylediklerimin o pozisyon için geçerli olacağını sanmıyorum.