The Young Pope
-
Jude Law ve Silvio Orlando'nun başrollerinde oynadığı, amerikalı ve çok genç sıradışı bir papanın hikayesinin anlatıldığı bir dizi.
Mekan, kostüm, hikaye ve oyunculuklar on numara.iğneleyici, vay anasını dedirten birçok aforizma barındırıyor.
Papanın ilk vaazı, ilk günah çıkarması esnasında söylediği sözler...
Harika bir işçilik çıkarmışlar.dizi 11 bölüm ve tek sezon ve sanırım ikinci sezonu çekilmeyecek.
Hele Jude Law'ın o sigara içme sahneleri.o nasıl bir karizma,nasıl kendinden emin ukala bir tavır.sigaranın dumanına sarsan saklasan beni keşke Judecim
Sınavlar da hazır bitiyorken izlenmesi tavsiye edilir. -
@buseneatanıyorum tek sezon olduğunu okuyana kadar sınavlardan sonra bakarım diyordum
-
@buseneatanıyorum ben enson yilan hikayesi izledim. Neden benle arkadassin?
-
@1umut hocam inşallah 2002'den beri sınavlara hazırlanmıyorsunuz
-
@1umut o dönemden kalanlar şunları takip etmiyor muydu? Yılan Hikayesi, Deli Yürek, İkinci Bahar, Asmalı Konak gibi!
-
@agor :))) tuh yasim ortaya cikti
-
@onuktekin sınav çalışmalarını etkilemez, izleyebilirsiniz
-
@1umut ya sen neden bu kadar mikemmelsin sen ve ben adeta bir memoli ve zeynoyuz
-
@antimülakat hocam ben digerlerini izlemedim. Yilan hikayesi zirve benim icin:))))))))
Tabi isin esprisi bu️ Bi diziye cok baglanamam. Kucukken enson hatirladigim ailemin duzenli izledigi dizi o. Bi de tulinle caneri izlemisti annemler. Bunlar kucukluk hatiralarim:D:D -
@buseneatanıyorum tek sezon dizileri izlemiyorum hocam
-
@onuktekin Jude Law'a karşı büyük ayıp etmiş olursunuz ama siz bilirsiniz yine de
Umarım ikinci sezonu çekilir, gözüm yollarda kaldı. -
Dizi biraz ağır. La casa de papelciler izlemesin.... ahahah :))
-
Ayrıca ikinci sezon kesinlikle çekilmemeli tam tadında bitirildi bence.