MİT KARİYER TOPLANTISI
-
silinmiştir
-
@pilavüstükuru Vardık bir bildikleri.. Diğer kurumların bu kadar uzattığı süreçte burasının süreci yine makul geliyor.
-
ben 2 yıl önce girdim uygulama sınavları ve form doldurma aşamalarına 2 yıldır hiç haber gelmedi..
-
şu an devlette mi çalışıyorsunuz
-
@haçiko şu an devlette misiniz? Güvenlik soruşturmanız olumsuz olmasın
-
@gagelessh evet devletteyim.
-
@haçiko bilmiyorum ama hiç sevap gelmedi araya 15 temmuz darbe süreci falan da girdi. şimdi sizlerden duydum yeni alımlar yapıldığını.. umudum tükendi.. sizlerin mülakat aşamanızı yaptılar mı sağlık muayenesini vs..?
-
@haçiko devlette şu an çalışıyorsanız güvenlik soruşturması açısından bi sıkıntı olmamıştır.Demek ki başka bi sebepten.
-
@gagelessh ya ad mit bu.Daha teferruatlı inceleme araştırma yapmış olmalı
-
@gagelessh bilmiyorum ama olumsuz mektup gelmedi bana.. sonuçta olumsuz olanlara geri dönüş yapılmıyoır mu?
-
@haçiko bilmiyorum ama uyduruk vakıfbank uzman yardımcılığında bile biz olumsuzlara dönüş yapılmadı
-
hayırlısı olsun ne diyelim.. belki sizin sonuçlarla birlikte dönüş yapılır bizim gruplara da.. çünkü bizimki resmen yarım kalan bir süreçti. malum araya darbe de girince. Peki sizin sağlık muayeneleri yapıldı mı? yani o aşamaya gelindi mi?Mülakat sağlık kontolü aşamasına?
-
@haçiko Bu başlıktaki diğer arkadaşlar size cevap verirse ben de bilgi sahibi olacağım.Ben cv bile bırakmadım.böyle birşeyden bu başlık sayesinde haberdar oldum
-
arkadaşlar cevap verin sağlık muayenenizi oldunuz mu? zaten bekleme ondan sonra başlıyor 2 yıl en az..
-
@haçiko iki yıl bekleme süreci nedir? Olgunlaşmamızı, yetmemizi mi bekliyorlar
-
Tüm sınav aşamaları ve en son mülakat süreci toplamda 6 ay kadar sürüyor demiş toplantıda sunumu yapan adam. 2 yılı ilk defa duydum.
-
silinmiştir
-
Uygulama sınavını da geçip mülakat aşamasında vazgeçmiştim X senesinde. Gönüllü olmak çok önemli işte. İyice düşünün vaktinizi ona göre ayarlayın süreç 6 ay sürüyor. ( 5. ayda bıraktım )
-
@burcuburcu, içinde söyledi: MİT KARİYER TOPLANTISI
leme süreci nedir? Olgunlaşmamızı, yetmemizi mi bekliyorlar
ne biliim ben bekledim 2 sene işte.. araştırma yapıyorlar herhalde..
-
@genclerbirlikli kaydı yaptıktan sonra ne kadar sürede toplantı yeri mesajı geliyor