2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@kpss01 hepsi bu puanların minvalinde 1-1.5 puan oynuyor benim anketim 280 kişilik bu 3254 benimkiyle kıyaslanamaz bu anket sonuçlarını baz alın inş tutar artık bekleyelim be dostlar boşverelim artık
-
@duymhuyguy, içinde söyledi: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
Bence o anketi burda paylasmayalim. Yeni bir anket yapalim. Sandik basi anket gibi. Google uzerinden duzenleyelim kim nereyi kac puanla yazmis gorelim. Tercihyap olarak nereleri kac puanla secmisiz goruruz. Anket hazirlansin diyenler
Tercihini Yap ailesi hangi yonde il tercihi yapmis gorelim. Yardirin arkadaslar. Manipüle olacaklar ciksin kasıyor
Sağlıklı veri için uygun bir anket.Dolduralım arkadaşlar.
-
Bence o anketi burda paylasmayalim. Yeni bir anket yapalim. Sandik basi anket gibi. Google uzerinden duzenleyelim kim nereyi kac puanla yazmis gorelim. Tercihyap olarak nereleri kac puanla secmisiz goruruz. Anket hazirlansin diyenler
Tercihini Yap ailesi hangi yonde il tercihi yapmis gorelim. Yardirin arkadaslar. Manipüle olacaklar ciksin kasıyor
An itibari ile 35 yanit oldu
85 kisi oldu ve %37 lik kisim en az 1 defa il degistirmis.
135 kisi oldu. %6 lik kesim bir kurumda çalışıyor. % 46 lik kesimde daha once sinava girmis.
160 katilimda %34 istanbul secilmis su an
-
yalnız böyle bi anket 3200 civarı bi kitle tarafından biliniyorsa istanbul patlar
izmir patlar bursa patlar..bunu kitle yönetimi açısından bilinçli yaptıysanız
tebrik ederim son on yılın en büyük vurgununu yapmışsınız..eğer bursa 83 ün üstüne çıkarsa farklı yorumlarım olur şimdiden söyliim.. -
Konya yazan var mı?
-
@duymhuyguy istanbulu yazanların ortalama puanları kaç hocam
-
Malatya nasıl @duymhuyguy
-
İSTANBUL yazan baya bir insan var gruplarda da yazıyorlar da değişik olabilir
-
arkadaşlar puanları çok düşük buluyorsunuz ama geçen yılın puanları ile kıyasladığımızda yaklaşık olarak ;
72- 76
73- 77
74- 78
75- 79
79- 80
puana denk geliyor o yüzden rahat 5 il "72-74"aralığında kapatacaktır. -
@r4ntisi anket bitince puanlar ortaya cikacak suan bakamiyorum. Malatya 170 katilimda %4.11
-
önceden anket vs. var mıydı bilmiyorum ama son 3-4 senede bütün anketler istisnasız patlamışken insanlar neden bu kadar anket meraklısı çözemiyorum.
-
@duymhuyguy her 3 kişiden biri yapar istanbul için kadem anketinde ise %31 civarı
-
@jkeynes manisa kaçla kapatır sizce?
-
@duymhuyguy hocam ankara %kaç
-
İstanbul beklentinin üstünde çıkarsa 3 4 il kesin 72 73 bandına iner
-
@lamıcimiyok ben yazdim
-
Eskişehir için tahmini olan var mı?
-
manisa yüksek mi kapatır düşük mü ankete göre