TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

Güncel Ekonomik Gelişmeler

EKONOMİ
    güncel ekonomik gelişmeler
    90
    649
    117104
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • onuktekin
      onuktekin @sofuoglu Son düzenleyen:

@sofuoglu sınır filan kalmadı dostum. Piyasa daralacak özelde is bulmak daha da zorlaşacak. Kamu da süreçler uzun. Döviz borcu olanlar yavaş yavaş eleman çıkartıyor. Değerli futbol filozofu Ahmet Çakar'ın da dediği gibi bir kulağımızın arkası kaldı. Dolar da kazanmıyoruz. Bilemiyorum Altan bilemiyorum. 🙂

Fortis fortuna adiuvat

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
      • onuktekin
        onuktekin @LioN Son düzenleyen:

@lion sigara alabilirsek tabi. Gerçi sarma içeriz en olmadı 😅

Fortis fortuna adiuvat

LioN 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
        • LioN
          LioN @onuktekin Son düzenleyen:

@onuktekin kardesim suan sigara alabildigimizi kim soyledi sarmaya devam :))

Efsane geri dönüyor 🐅🐾...

onuktekin 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
          • onuktekin

@lion evet o da doğru ben baya azalttım pakete devam ediyorum ama sigara psikolojik sınırımı zorluyor artık 😅

Fortis fortuna adiuvat

LioN 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • LioN

@onuktekin gecen kendimi simartayim dedim sinavdan ciktiktan sonra winston light aldim tipki ogrencilik gunlerimdeki gibi sonra 11 tl verdigimi hatirlayinca zuppe etkisinden cikip adiyaman celikhan sarmaya devam dedim 🙂

• M
                mertmert Son düzenleyen:

kamuda iş sahası yaratmak için,emeklilik yaşını ve emeklilik maaşını hak etmiş personeli ivedilikle emekliye ayırmak şart.Arkadaş; 25,30,35 sene devlet hizmetinde çalışmısın,yaşın 55,60 olmuş yeter artık insaf edin, merhametli olun arkanızda yüzbinlerce genç emekli olmadıgınız için devlet yeni kadro açamıyor ve işe giremiyor.sabah daire'ye geldiginizde masanıza oturup sadece çay içip etrafı izlersiniz yaptıgınız elle tutulur bişey yok, iş tecrübenizi yeni gelen memura aktarmazsınız zaten aktaracagınız bir konu yok mevzuatları takıp etmezsiiniz, bilgisayar ve bilgisayar programlarından bi habersiniz,işe yeni girenler size bakıp bişey demiyor;saygıdan, yaşınızdan ve devlete hizmet ettiginizden ama kulislerde "adama bak hiç bir iş yapmadan maaş alıyor"diyorlar.bu yüzden işe yeni başlayanlarından şevkini, heyecanını kırıyorsunuz.emekli olun olunda hem Türkiye,hemde genç nesil'e bir faydanız olsun.Türkiye'nin size degil genç dinamik heyecanlı gençlere ihtiyacı var bunu anlayın artık

• LioN
                  LioN @mertmert Son düzenleyen:

@mertmert kardesim ornegin ogretmenlere polislere hemsirelere 3600 ek gosterge getirdiler ve bu mesleklerde ilerleyen gunlerde hizla emekliye ayrilmalari gorecegiz. Adam 60 yasina gelmis hala ogretmenlik yapiyor ne diyor coluk cocuk var okutuyorum para lazim simdi 3600 ek gosterge gelince emekliye ayrildiginda suan aldigi maasi alacak dolayisi ile bu mesleklerde ki kisiler emekliye ayrilacak ve yeni kadro bekleyen nesile imkan dogacak lakin a grubu mesleklerde durum boyle degil ama ornegin suan maliyede calisan duz memurlara 3600 ek gosterge ver hepsi yarin emeklilik dilekcesini verir maliye yilda 5 bin guy alsa yine yetmez ihtiyaci karsilamaya veya halihazirda 3600 ek gostergesi olan mufettislere uzmanlara daha yuksek bir gostergeden emekliye ayrilma imkani ver hepsi yarin dilekcelerini verir faka bu durum malesef a grubu meslekler icin pek mumkun degil gosterge arttirmak vs.

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                  • M
                    mertmert @LioN Son düzenleyen:

@lion aynen yada şöyle bir durum olmasın devlette ilk işe girdiginde "cenazem iş yerimden çıkacak "diye bir sözleşme imzalamış da olabilirler

• LioN
                      LioN Son düzenleyen:

Konya selcuk universitesi rektorunun dolarin yukselmesi benim hayatimda bir oncelik degil ilgilendirmiyor beni demesine ne diyorsunuz?? Ben as bayraklari as as diyorum 🙂

E sofuoglu onuktekin 3 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                      • E
                        elisa Yasaklı @LioN Son düzenleyen:

@lion Ankara İstanbul İzmir..çok ğoştur ama benena diyen adamı hatırlattı bana:)

• sofuoglu
                          sofuoglu @LioN Son düzenleyen:

@lion pazardan domatesi,biberi bakkaldan sütü dolarla mı alıyoruz diyen vatandaş gördüm de buna yakın düşünceye sahip rektör bilemiyorum altan bilemiyorum :))

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                          • otuzyılsavaşı
                            otuzyılsavaşı Son düzenleyen:

eriyor liralar mark al dolar al rap rap :))

https://www.youtube.com/watch?v=3DgfKdnUBkA

• LioN
                              LioN @otuzyılsavaşı Son düzenleyen:

@otuzyılsavaşı kardesim org dakide ayni murat bardakci :))

otuzyılsavaşı 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                              • otuzyılsavaşı
                                otuzyılsavaşı @LioN Son düzenleyen:

@lion
                                Uğur Dikmen'dir kendileri :))

• onuktekin

@lion Psikolojik sınır aşılmış. 😄

Fortis fortuna adiuvat

LioN 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                  • LioN

@onuktekin kardesim bizde psikolojik sinirdan bol nevar yeni sinir 6 tl o asilinca 7 o asilinca 8 9 10 en sonunda millet kafayi yiyecek 80 ohh 90 ohh 100 dere tepe yuz moduna gececek 🙂

• genclerbirlikli
                                      genclerbirlikli Son düzenleyen:

5,10 a da alıştık. insanoğlu nelere alışmıyor ki...

Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                      • B
                                        buseneatanıyorum Yasaklı Son düzenleyen:

Merkez Bankası dolar kurunu kontrol altına alabilmek için rezerv opsiyon mekanizmasıyla döviz imkani oranını yüzde 45'ten yüzde 40'a düşürdü.Öyle bir kontrol altına aldı ki dolar 5,25 civarında şu sıralar.

Peki ne yapılabilir bundan sonra? Ne olduğunu konuşuyoruz ama ne yapabilirizi konuşmuyoruz.Önerileriniz var mı?

aliveli L 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                        • aliveli
                                          aliveli Yasaklı @buseneatanıyorum Son düzenleyen:

@buseneatanıyorum döviz imkanı oranı kitabi bir tanımla değil de halka nasıl anlatılabilir?

B 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                          • G
                                            gmsmustafa Son düzenleyen:

Faiz arttirmaktan baska caresi yok ne yazik ki

"Liyakat olmadan kazanılan, müstahak olmadan kaybedilir." W. Shakespeare.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 22
                                            • 23
                                            • 24
                                            • 25
                                            • 26
                                            • 32
                                            • 33
                                            • 24 / 33
                                            • İlk ileti