TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)

KPSS A
    2018 devlet gelir uzman yardımcı ilanı
    553
    13509
    2281804
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • aliveli
      aliveli Yasaklı @Duryy Son düzenleyen:

@duryy sözleşmeli öğretmenlerin eşleri çakılı kadro olsa dahi tayin hakları mevcut değil. Daha geçen hafta hastalığa bağlı olarak atanmalarına izin verdiler.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
      • ilanmılano
        ilanmılano @yorgunsavaşçı Son düzenleyen:

@yorgunsavaşçı Hocam aynıyız valla en fazla gunde 7-8 saat çalışabiliyorum. 12-13 saat çalışmak bu sıcaklarda zor.

ilanmılano 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
        • ilanmılano
          ilanmılano @ilanmılano Son düzenleyen:

@ilanmılano, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)

@yorgunsavaşçı Hocam aynıyız valla en fazla gunde 7-8 saat çalışabiliyorum. 12-13 saat çalışmak bu sıcaklarda zor.

Hocam takılıyorum ne 7-8 saat çalışması 😂 kpss tüm düzenimi bozdu kpss 3 günümü yemeseydi bu sınavı kesin kazanırım derdim şuraya da baksam buraya da baksam dedigim her yer duruyor. En sonunda dün gece bakmıyorum ulan dedim psikolijim iyice bozulmak üzere. ne olurdu önce guy sonra dguy olaydı. en çok istedigim yer burası ama en az özen gösterdiğim sınav olacak. hakkımızda hayırlısı olsun. Takmayın kafaya bu saatten sonra çalışmadığını düşünmek daha da aşağı çeker.

Y 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
          • ilanmılano
            ilanmılano Son düzenleyen:

@yorgunsavaşçı

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • C
              ceks74 Son düzenleyen:

Ben bu gece bir şey calisicam ama iki arada kaldım. Arkadaşlar icra iflas kaç soru çıkar bir arkadas 1 demişti eğer öyleyse onu eski bilgilerden yakalamaya çalışıp işletme iktisadi ve İnkılap a yönelik calisicam. Eğer 3 4 soru ise icra iflas bakicam fikri olan ?

• C
                ceks74 Son düzenleyen:

Ben bu gece bir şey calisicam ama iki arada kaldım. Arkadaşlar icra iflas kaç soru çıkar bir arkadas 1 demişti eğer öyleyse onu eski bilgilerden yakalamaya çalışıp işletme iktisadi ve İnkılap a yönelik calisicam. Eğer 3 4 soru ise icra iflas bakicam fikri olan ?

D 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • F
                  firito Son düzenleyen:

Sınava başvuru yapıp girmeyecek var mı rakip elenmiş okur🤣🤣😂😁

sacred123 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                  • N
                    no33 @ilanmılano Son düzenleyen:

@ilanmılano cok tesekkur ederim 🙂

• N
                      non grata Son düzenleyen:

Arkadaslar sinav giris belgesi aldik bir arkadasa ama fotograf nokta kadar kucuk nerdeyse kabul olur mu ya ?

N O 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                      • N
                        non grata @non grata Son düzenleyen:

@non-grata @paretowilffredo üstad yardım lütfen

• Y
                          yorgunsavaşçı @ilanmılano Son düzenleyen:

@ilanmılano, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)

Hocam takılıyorum ne 7-8 saat çalışması 😂 kpss tüm düzenimi bozdu kpss 3 günümü yemeseydi bu sınavı kesin kazanırım derdim şuraya da baksam buraya da baksam dedigim her yer duruyor. En sonunda dün gece bakmıyorum ulan dedim psikolijim iyice bozulmak üzere. ne olurdu önce guy sonra dguy olaydı. en çok istedigim yer burası ama en az özen gösterdiğim sınav olacak. hakkımızda hayırlısı olsun. Takmayın kafaya bu saatten sonra çalışmadığını düşünmek daha da aşağı çeker.

Anladım zaten hocam ironi yaptığını 😂 bakalım hakkımızda hayırlısı 3000 de 600 a girmek oldukça zor çalışmanın yanında şansta olması gerekiyor.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                          • O
                            olursaolur @non grata Son düzenleyen:

@non-grata baska bi tarayicidan tekrar cikti alin zira herkesin fotografi duzgun cikmis

A N 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                            • A
                              ayse_furkan @olursaolur Son düzenleyen:

@olursaolur giris belgesi siyah beyaz.problem olmuyor digmi?

O 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                              • O
                                olursaolur @ayse_furkan Son düzenleyen:

@ayse_furkan yani olmamalı.bugune kadar ösym sınavlarına hep siyah beyaz foto ile girdim hic sorun çıkmadi ösym sorun yapmadıysa kurum da yapmaz diye düşünüyorum

• N
                                  non grata @olursaolur Son düzenleyen:

@olursaolur hocam basvuru formuna fotograf kucuk kaydedilmis duzenliyemiyoruz yani fotografi buyutemiyoruz baska tarayicidan da aldik ayni

O D 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                  • O

@non-grata o zaman problem yok kardesim başvuru esnasında küçük foto kaydetmissiniz onunla gideceksiniz problem yapmazlar heralde

N 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                    • D
                                      duyguuu37 @non grata Son düzenleyen:

@non-grata hocam bencede bir sorun olmaz yukleme boyutu ile alakali bu sekilde basvuru yapmis ve kabul edilmissiniz ama hic yuzunuz secilmiyor ise aklinizda kalmasin bence bi gelir idaresini arayin maglum son mesai saatleri bugun

• N
                                        non grata @olursaolur Son düzenleyen:

@olursaolur yani sistem kabul etmisse sknti olmaz degil mi

O 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                        • D
                                          duyguuu37 @ceks74 Son düzenleyen:

@ceks74 hocam ben de bilmiyorum ama 4t guy denemesi var bende her denemede 3 4 tane icra iflas var isterseniz temel konu olan surelere filan bi bakin

C 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                          • O

@non-grata olmaz umarim hocam endiselenmeyin siz olduğunuz belli oluyorsa büyüklüğü çok da önem arz etmemeli

• 1
                                            • 2
                                            • 73
                                            • 74
                                            • 75
                                            • 76
                                            • 77
                                            • 675
                                            • 676
                                            • 75 / 676
                                            • İlk ileti