Sorular çok kolaydı epey yüksek kapatacaktır ancak şu ingilizce sorularını bile yapamayanlar 70 yds zorunluluğu olan merkez uzmanlığı kovalıyor valla şaka gibi.
2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@gmsmustafa where does Hans come from
-
Taşınır davasında iyiniyetli 3. Kişi malın malikş olur ve taşınır davası açılamaz
-
Aynen öylee arkadaslar emin olun kolau değildi.muhasabe kolaydı cok genel anlamda.ama sınavun geneli o kadar kolay değildi tarih ingilizce ve kitaplarda karsılasmadıgımız sorular gibi nedenlerden dolayı benim kendi fikrimce 78-80 arası kapatır
-
@frie-list 5 yıl içinde dava açıp alamıyormu?
-
@escobar hocam hisse senedi kazanci
Repo geliri
Gayrimenkul kira geliri diger sikki hatirlmadimzor gelmisti o iki soruda merak ettim
-
Sorular çok kolaydı epey yüksek kapatacaktır ancak şu ingilizce sorularını bile yapamayanlar 70 yds zorunluluğu olan merkez uzmanlığı kovalıyor valla şaka gibi.
-
@balans-etkisi kotu niyetli hale gelio aldiginin sahibini öğrenince ve herzaman taşınır davasi acılır
-
@frie-list 3 gün sonra öğrendi dediği için iyi niyet iptal olur bence.sonucta ögrenmiş
-
Kdv sorusu 10 olacaktı
Damga vergisi sorusu neydi? -
@balans-etkisi sahibinin rızası dahilinde çıkmış (kiralamış ifadesi var) rızası dışında çıkmış olsaydı çalınma gasp vs nedenlerle o zaman iyiniyetli üçüncü kişiye karşı beş yıl içinde dava açılabilir
-
@escobar bnde onu yaptım
-
@keynesinruhu pul yapisturma
-
@zenginmemur üç gün içinde malın sahibi öğrenir diye hatırlıyorum ama yanlış olabilir tabi
-
@duyguuu37 son şıkkı milli piyango olabilir mi galiba ben onu yaptım ama emşn degilim
-
Kayıtli swrmaye yaptim emen degilim
-
@balans-etkisi aynen
-
@duyguuu37 diğer şık şans oyunlarıydı.ve ben onu işaretledim viv olur.
-
@frie-list hocam emin degilim ogrendigi icin iyi niyetli degikdir diye dusundum
-
@escobar, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@frie-list 3 gün sonra öğrendi dediği için iyi niyet iptal olur bence.sonucta ögrenmiş
Emin sıfatıyla zilyet ten aldığı için mülkiyet teslim ile kazanılır taşınır davası açılmaz , sonradan öğrenmesi de duru degistirmez
-
@uvb007 sen niye derdine düştün ki