Bedelli askerlik kredisi 2018
-
Evet sevgili ty forumdaşları. Geldik en zor kısma şimdi kredimizi nerden çekip nereye bayılıyoruz. En avantajlı teklifi kim veriyor bilenler anlatsın.
-
@aliveli Allah herkesin yardımcısı olsun, kredi ile yapmak da büyük sıkıntı çünkü iyi faiz işleyecek, geçen gün forumda bazı arkadaşlar en avantajlı ziraat diyorlardı da zaman geçsin biraz daha somut bilgiler ile daha çok bilgi akışı olacaktır.
-
Ziraat maaşlı müşterisiyseniz ihtiyaç kredisi 1.63 değilseniz 1,73, halihazırda imar barışına yönelik kamu bankaları 20bin e kadar 1,33 faiz oranı uygulayacakmış pztesi günü güncellenecek, bundan dolayı bedelliye yönelikte bir atak bekliyorum kamu bankalarından ben hocam
-
Faiz oranları da almış başını gitmiş yeminlen. 1 üstüne çok diyen bizler nelerden bahsediyor. Ürktüm bu oranları duyunca!
-
Ben bir süre beklemeyi düşünüyorum.Bankalar bu konuyla alakalı daha avantajlı kredi imkanı sağlayabilirler yakın zamanda.
-
Faiz oranları yüksek en fazla 24 ay vadeli alınabiliyor. Ödeme planında askere gittiğimiz ayı pas geçiyorlar mı acaba?
-
Katılım bankası üzerinden bedelli kredisi çeksek ne ödüyoruz? Bir yıl vade desek yine aynı hedaba mı geliyor?
-
benim aklıma takılan başka bir konu var, bedelliyi kredi çekip ödemek mi daha mantıklı yoksa eldeki dövizi/altını bozup mu?
-
@genclerbirlikli dövizin artacağı kesin gibi görünüyor o yüzden kredinin vadesi çok uzun olmazsa her halükarda daha az zarar edilir diye düşünüyorum. Bence döviz var ise yatırım olarak bozdurmamak mantıklı, şimdi Cumhurbaşkanı bunu görüp beni tokatlamasın ama üç kuruş birikim ile ekonomiyi kurtaramayız o yüzden de dövizin var ise bozdurma derim ben.
-
@agor ben de öyle düşünüyordum
-
@genclerbirlikli ekonomik gelişmeler başlığının konusu ama şimdi biz doğu ülkeleri ile ticarete başlayalım, onlarla ekonomik ilişkiler kuralım diyoruz ya, yapabilirsek, bunun dolara etkisinin nasıl olacağını da bi "gerçek" uzmanlardan dinlemek lazım ama, şimdi sana böyle yazdım dolar (olmaz ama hani olursa) bir anda düşer bana sövmeyesin
-
@agor yok yok sövmem, ortada düşmesi için bir sebep ya da çalışma göremiyorum zaten ben
-
hocam bunun için bankalar bir çalışma yapacaktır birkaç güne diye düşünüyorum gerçekten çok yüksek faizler 48 aya nerdeyse 2 katını ödüyorsun.
-
@genclerbirlikli Hocam hiç aklıma gelmemişti bu, tam bir homoeconomicus düşüncesi
-
@kilici hahaha boşa okumadık hocam 4 yıl iktisadı
-
İmar barışı için 1.33 kredi faiz oranı belirlediler. Ben bundan dolayı son aya kadar bekleyeceğim. O zamana kadar yararlanan sayısı artsın diye düşük faizli krediler çıkarırlar.
-
bedelli ödemelerinin yapılacağı bankalar yapar bir şeyler. krediyi kağıt üstünde alırız eilimizi sürmeden bedelli ödenir biz kpss kurum sınavı falan kovalamaya devam eder borçlara 20-25 bin liracık daha eklenir ne yani.
-
Çekmek mi makul beklemek mi bilmiyorum. Cuma günü bedelli kredi faizi 2.0-2.10 arasında geziyordu bugün 2.40 hayır daha artma ihtimali varsa şimdi alalım bari.
-
@kartel06 emin ol herkesin kafasi karisik , cogu kisi son ayi bekliyor
-
@beylerbeyi hocam bende bu kredi durumunu beklemedeyim 1 ay önce çekmeyi düşündüm faizler daha düşükken ama uygulanması beklenen politikalar falan derken beklemedim ekonomi farklı bir hal aldı şimdilik beklemede kalacağım ben daha faizler şu an için yüksek.