2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
- 

@zenginmemur bende 2700 ve yabancı sermaye yaptım ama emin olamıyorum bide herkes farkındadır çıkmış guy sorularında da cevap bu ama kurum doğru cevap olarak bunu kabul etti diye çözerken görmüştür o yüzden net konusamiorum 
- 

3 Muğlak sorumu yanlış sayarsam 77 dogru ediyor , gelirse gelir gelmezse önümüzde sayıştay vmy kaymakamlık var , hatakarından ders çıkarır onlara bakarım 
- 

@gkhn-gnr yok hocam sene olmus 2018 kurumda farkinda artik. 
- 

Safi vergi yükü de bir sinavda sorulmuş. Birkaç sayfa geride bir arkadaş paylaşmıştı pek rağbet görmedi. 
- 

kaç güne açıklanır acaba tahmini ? 
- 

@zenginmemur hocam o zamanda o sorulara itirazlar oldu ama değişiklik olmadi inş senin dediğin gibi olur 
- 

@can-mavi aynı durumdayız hocam bir iki sorudan giderse çok üzülürüm 
- 

Şimdi baktım 2008 vergi denetmenliği sorusu Safi vergi yükü cevap 
- 

Son yapılan guy sınavı 4 günde açıklandı. Bu yıl 14 temmuzda yapılan avukatlık sınavı 18 temmuzda açıklanmış az önde siteden kontrol ettim. Bu istikrar bozulmazsa dguyda 8 temmuzda açıklanır herhalde. Eskiden sınav gecesi açıklanıyordu. Bunu 4 güne çektiler sanırım öyle gözüküyor  
- 

@maliyeciuzman teşekkürler  
- 

@i̇lanbekleyenbiri şıklarda neler var 
- 

@uruk-hai gerçek vergi 
 Safi vergi
 Gayri safi vergi
- 

@i̇lanbekleyenbiri biraz safça ama ben kurumun yanlışın farkına varıp şıklara kapasiteyi koyduğunu düşünüyorum.sabahtan beri 2-3 tane makale okudum vergi yükü-kapasite-vergi gayreti ilişkisine dair. 
- 

@uruk-hai ama o kurumlar aynı değil:) 
- 

85 en kötü tahminim ama tabi yanılma payı var. Sınavdan çıkınca 9o altına düşmez demiştim. 
- 

Arkadaslar 250 mi 125 mi kafama takldi  
- 

@biriibfli 125 sabah bir arkadaş onunla alakalı bir video paylaşmıştı türevini alıp sıfıra eşitliyor. 
- 

125 olmalı cvp ya da 250 yapan neden bi açıklasa 
- 

@i̇lanbekleyenbiri galiba o yıllarda gib e bağlıydı.daha doğrusu gib maliyenin içindeyken ama tam emin değilim 
- 

Sermaye sorusu kayıtlı sermaye degıl mı yabancı sermaye sorusu nerde cıkmıs sayfala4 cok dolmus bulamadım da