11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
-
Arkadaşlar monografi pdf olarak elinde olan varmı sanırım ertelenmicek ..
-
@wroclaw mesaj gitmis arkadasa daha once
-
@gizo11 az once yazdım hocam arkadasa da ertelendi diyorlar burada dedi ama bi baskası da belli degil dio :S bugun stresten karın agrılarına maruz kaldım calısılmıoda ezber falan yapamıom
-
@wroclaw hocam ertelenmese onlara mesaj gitmezmiydi
-
Valla göreve geri çağırılan duymadım ama kesin diyen de yok ya biliyorlar da söyleyemiyorler. Yada ne olacağı belli değil ama delirmek uzereyim düşünmekten
-
@zenginmemur hocam diger arkadasları olanı bilmemde cuma gun aksam ben arkadasla bulsutugum zaman ben msj kendim gordum gozumle sonra baskan tweet falan attı işte.sonra bu gun soruom surekli de harbi sınav olacaksa gozetmen kim olacak acaba
-
En iyisi ertelenmesi suan icin en iyisi o.Kimsede mod kalmadı.
-
En azından sadece klasik usulde calisiriz
-
ya valla arkadaslar ben ankarada yasıyorum benlik ulasımda sorun olmayacak ama yazık gunah degil sehir dısından gelecek arkadaslara ucak otobus parası vs. veya dguy icin ankara gelmiş pansiyona oraya buraya para harcayan arkadaslara yazık hocam ya valla keske tek isimiz ders calısmak olsa boyle durumlara maruz kalmasak hepimizin durumları belli Allah bize yardım etsin arkadaslar hepimize
-
@zenginmemur bende ulaşmaya calisiyorum birine bakalim
-
Ders çalışamıyorum bu belirsizlikten, iki kelime ile durumu açıklamak bu kadar mı zor ya
-
Artık vdk da cevap veren de yok. Tweet bekliycez yani
-
Koskoca başkan p.tesi netlik kazanacak dediyse bi açıklama yapılmalı diye düşünüyorum.
-
Pazartesi biter. Bir haber gelmez ve sonraki gunlerde ertelendi denirse Allah a havale ediyorum.
-
Bence vdk filan herkes dolara endekslenmis durumda bizi unuttular
-
Twitterdan maliyebakanligini, Berat albayrakı vdk ve başkanini etiket yapip yazalim bseyler
-
@emre1910 napicaksak yapalım ama bisiler yapalım allah aşkına ya
-
1- Diğer kurumların sınav takvimine bakmadan sınav ilan et.
2- Dandik sınav sistemin, yeterlilik baskın, aday beğenmeyip kontenjan doldurmayan egon yüzünden başvurular az oldu diye sınav ertelenecek söylentisi yay.
3- ptesi açıklanacak de ama hiçbir açıklama yapma.
Bir kurum bu kadar mı basiretsiz olur sorusunun cevabı resmen. Millet ders çalışamıyor çık açıklama yap çok mu zor?
-
Aciklama yapilmadiysa sinav olucak demektir.ortaligi karistirmaya gerek yok.biz sinav olmasi icin talepte bulunmaliyiz iptal edilmesin diye
-
@gözde öyle bir çıkarım yapamıyorum ben maalesef. Hatta açıklamama yapılmaması insanları daha çok huzursuz ediyor