SAYIŞTAY ÇIKMIŞ KLASİK SINAV SORULARI.
-
sırf yaşayabilmek için gecemi gündüzüme kattığım gönlümün derinliklerinde yatan bu sürecin kıymetini bilin arkadaşlar Bilin ki bu sürecin hayaliyle yaşayanlar var. İnşallah istediğiniz sonuçları alırsınız. İnşallah Allah bizlere de nasip eder..
-
Maliyede çan olur inş yoksa işimiz yaş olur.
-
@KNUT-Wicksell çan ders bazında mı ? hepsinin ortalamasından sonra ortaya çıkan puanda değil miydi ?
-
Ders bazında bir puanlama görmeyecek miyiz? Yoksa tek bir puan mı 5 alanın ortalaması şeklinde
-
@KNUT-Wicksell bunun cevabını ben de bilmiyorum hocam emin olmadıktan sonra çıkarımda bulunmak istemem açıkçası.
-
Arkadaşlar 2012-2013 tek puan ve sıralama yazıyordu ama şuan nasıl bilmiyorum
-
Son 1 gün arkadaşlar !!!
-
kaç gibi açıklanır acaba?
-
@okan Akşamüstü olur büyük ihtimalle.Bekletmeyi seviyor ÖSYM.İnşallah şaşırtır bu kez ve erken açıklar.
-
@okan Bence saat 2 bucukta aciklanacak.
-
@Avexer 16:30-17:00 arası açıklanır!
-
bana da 16-17 arasında açıklanacak gibi geliyor gerçi gece rüyamda 3-4 kere açıklandı durdu ama
-
@harmenihas Allah hayra çıkarsın hocam
-
@fiscaldrag amin
-
@harmenihas 90 üstü bekleten var mı
-
@KNUT-Wicksell hocam benim ortalama gelir herhalde ya kompozisyon dahil 70-80 arası diye düşünüyorum. ne yaptığımı çok hatırlayamadığımdan
-
Benimde 75 - 80 arası beklentim var. Ama daha önce klasik sınav tecrübem yoktu. Yazdıklarım ile istenen ortusecek mi bakalım.
Herkesin hakkında hayırlısı.
Hak edenler türü geçer işallah. -
Tahminen kaçla kapatır arkadaşlarr
-
ARKADAŞLAR GEÇEN KLASİK SINAVDA 135. OLAN KİŞİNİN PUANI KAÇMIŞ HABERİNİZ VAR MI?
-
@machiavelli 70 civaridır. Acaba test sınavı ile yazılı sınavın ortalamasını verecek puan