Motivasyon
-
Guy gibi yüksek alımın olduğu yerden bile gelen cevap, maliye bakaninin aciklaması, her kurumun fetocu almayim korkusuyla hantallığı vs. Kitap önümde boş boş bakıyorum kapatıp gidecek bir yerim de yok bana motive edecek bir seyler soyleyin lütfen
-
Çalışmaya başlamak için her şartın istediğin gibi olmasını da bekleyebilirsin.. Fakat her şeyin istediğin gibi olabilmesi için çalışmaya başlamak zorundasın.
Ayrıca size güzel bir replik ile iyi çalışmalar diliyorum.
''Şeytan’ı rahat bırakmaları için ne yaparmış bilir misiniz ?
İnsanları kendisinin var olmadığına inandırırmış. '' -
Beyler hani Motivasyon konuşmaları falan izlesek ? Benim bildiğim buyrun; https://www.youtube.com/watch?v=26U_seo0a1g
-
-
Kpss ye yönelik değil ama şu konuşma benim çok hoşuma gider. https://www.youtube.com/watch?v=d7FdARSYL9A
-
Sağolun beyler iyi ki varsınız
-
-
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, kamuya alımların belirli bir süreliğine durdurulduğunu açıkladı.
NTV canlı yayında konuşan Müezzinoğlu ayrıca, önümüzdeki dönemde kamuya personel alımında cimri davranacaklarını söyledi.
-
Arkadaşlar polynnacılık oynamayı istemiyorum ama kamuda zaten alım yok nerdeyse 3 aydır. Normal merkezi atama ile başlaması gereken personeller gelip başlayamadım. Ben memur olarak çalışıyorum. Gelmesi gerekenler zaten gelemedi. BAKAN Beyin ben bunu kastettiğini zannediyorum.zaten aylardır mülakat sonuçları açıklanmıyor. Bakan bey bu sözü de bir soru üzerine söylemiş(400 bin iibfli alimi)
-
MalumlarNet de de haber olarak veriliyor ama ilerleyen saatlerde toparlanır daha net bilgiler gelir.moral bozmayın
-
Zaten sozkonusu açıklamanın B grubu kadrolar için olduğu konuşuluyor yukarıdaki iletim de belirtmiştim b grupları şu anda zaten dondurulmus. Bunu bir süre daha devam edeceğini anlıyoruz
-
@TORPİLSİZ
dediğiniz gibi B grubu alımlar için konuşuluyor lakin guy,sgk vb gibi yüklü alım yapan yerleri de etkileyebilir.
-
@otuzyılsavaşı onu Murat kaymak diye biri demiş. Resmî açıklama olsaydı keşke.
-
murat kaymak -yanılmıyorsam- themisin sahibi,hakimlik kursları falan var.dediği bir nebze ciddiye alınabilir lakin dediğiniz gibi resmi açıklama yok ancak zamanla gelir.diğer taraftan bu açıklamanın 3-5-10 kişilik A grubu alımlarıyla ilgili olduğunu düşünmüyorum..
-
Ben anlamıyorumki çocuk oyuncaģı mı bu onbinlerce insan bekliyor 3 dk ayırıp şu şu grupları kapsiyor diyemiyor mu ? Facebookda kpss a grubunun sahibi çıkmış gordunuz mu tweet attiniz delikanlılık yaptiniz biz devletimizin yanindayiz diyor. Sanki herkes bizle dalga geciyor
-
@otuzyılsavaşı hocam fetö olayı zaten a gruplarından döndü yapmayın. Daha bugün başbakanlıktaki uzman neler yaptığını anlatmıştı. Tabi umarım öyle değildir.
-
Arkadaşlar bu yeni bir durum değil zaten gerçekten 2 3 istisna dışında 20-21 temmuzdan beri alım yok ne a grubu ne b grubu ne x grubu. Ama aradan geçen sürede gördünüz üzere bir sürū ilan çıktı. Ha şu var a grubu hiç etkilenmeyecek demek değil bu zaten mülakat sonuçları açıklanmıyor aylardır belki bir süre daha bekleyeyicez. Ama şu an ilanlar ve beklenen mülakatlar in etkileyeceğini sanmam
-
10 20 ibfli alıyorlardi onu da almasınlar da rahat edelim bari,aylardır 10 20 kişinin içine girmeye çalışıyoruz!
-
Tam bir motivasyon başlığı olmuş.
-