@ilanmılano, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@can-mavi vmy sınav tarihi hakkında bilgi var mı hocam
Yok dostum ama inşallah eylül sonu Ekim başı gibi olur
@ilanmılano, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Kutluay kararlı twit atmış, bakanlıklarda en üst yönetici bakan yardımcısı olmuş, bir sürpriz olur çıkarsa güzel olur
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Kaymakamlıktan hemen sonraki hafta olmasa iyi olur 3 5 gün bi tatil/dinlenme fırsatı olsun yaz bitti adım atamadık kapı dışına. bunaldım iyice. her haftasonu sınav kafa uçtu gitti.
@ilanmılano bence en son gelmeliydi hocam ya vmy gibi kasinti değil sınavı , şartları güzel tam olunasi meslek aslında , zaten bu kadar denge bozması da bu yüzden sanırım
@maliyeci35 aynı durumdayız hocam
@ilanmılano aynen vmy sınavini mumkunse uzak tutsunlar diger sinavlardan.. ıssız bi zamanda yapsinlar:)
Bu hafta sonu zor geçecek
@shanks niye öyle dediniz bugün (cuma) açıklanmaz mı sınav?
Uyudum uyandim yine burdayim son durum ne acklanacakmiymis yarin
@gökyeleli can.mavi en geç pazartesi duyumunu alinca yarindan umudu kestik biraz.
@ultras06 eyvallah hocam kaçırmışım
@ultras06 yok dostum sonuçta en gec ptesi dedi , kimseyi yanıltmış olmayayım
@can-mavi biliyorum hocam olumsuz habere hemen ikna olan bi yapimiz var.
@can-mavi hocam sabah işe nasıl kalkıyorsunuz :))
@maxmin nasıl bi sınav sürecinden geçmiş isem buna alışmış 3 4 saat uykuya
@can-mavi helal olsun hocam size ben 3-4 saat uykuyla kalkmam için kendimi yataktan kazımam gerek
@maxmin duygularıma tercüman oldunuz. Hatta yatağı benden kazırlar
@biriibfli Büyük ihtimal
Bence büyük konuşmayın arkadaşlar alışırsınız
İçinizdeki yarık açıklanır umudunu öldürün.O sizi öldürmeden